Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3. 21.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Skulptura je nesmírně důležitým prvkem v kolektivním pojetí kuchařských týmů, kde tento cukrářský druh dekorace dominuje soutěžní tabuli a již z dálky při příchodu hodnotícího komisaře ovlivňuje jeho dojem. více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2. 20.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Letošní kroměřížská soutěž měla výrazně odlišnou podobu, kdy vyhlášené kategorie byly hodnoceny samostatně a tento způsob provedení navýšil jejich konkrétní význam.
více...


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. 18.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Soutěž měla nová hodnotící pravidla, která se promítla do vyhlašovacího ceremoniálu a bylo jimi trio soutěžních zadání v provedení dekorační výrobek, slavnostní dort a dezert. více...


Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II. 15.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio. více...


Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I. 14.4.2015, rubrika: Akce a soutěže Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...


Fondánová hmota Fondánová hmota 11.4.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Fondán se používá především k polévání cukrářských výrobků, jako jsou věnečky, větrníky, punčové řezy a pod. Fondán se také uplatní jako náplň do bonbonů a trvanlivějších cukrářských výrobků více...


Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou 9.4.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na řezu dezertu parfait lehce přerušované kousky mohrenglanzu, uprostřed čerstvá višeň. Dezert doplněn tmavou omáčkou s kousky višní. Chuť a vůně lehce čokoládová spolu s výraznou chutí a aroma višní.

více...


Kypříme těsto Kypříme těsto 7.4.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Této pórovitosti a kypření těsta se ještě napomáhá různými přípravky např. sněhem, kvasnicemi, pečivovými prášky, alkoholem (který se při smažení těsta - koblih apod. vypařuje a unikáním těsto zvedá.

více...


Velikonoce boží to jara čas Velikonoce boží to jara čas 3.4.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy - Velikonoce boží to jara čas, -
věz člověče, že budeš povolán,
až v sluchu tvém shůry zazní hlas,
ty vstoupíš v posvátný pole lán. více...


Velikonoční náměty Velikonoční náměty 30.3.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Ušleháme smetanu s bílky a vmícháme do krému. Přidáme ovoce. Korpus z křehkého těsta potřeme želé, navrch dáme třený korpus, potřeme krémem, položíme vrchní díl a chladíme asi 3 hodiny. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.