Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Zmrzlina od základu / - 3. Zmrzlina od základu / - 3. 20.6.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Porci jahodové zmrzliny ochutíme trochou sektu, případně bílého vína. Zmrzlinu vložíme do předem namražené sklenice a do poloviny naplníme šlehačkou. Zbytek sklenice doplníme opět zmrzlinou. Vrch zdobíme šlehačkou, jahodou a oplatkami. více...


ZMRZLINA /-2. ZMRZLINA /-2. 17.6.2013, rubrika: Cukrařina Celá hmota se pak v deskovém chladiči ochladí na 4 až 0 stupně Celsia. Při této teplotě se pak nechává několik hodin odstát, aby "uzrála".
Nakonec se přidává ovocná dřeň a aromatické přísady -podle dané receptury.

více...


ZMRZLINA / -1. ZMRZLINA / -1. 14.6.2013, rubrika: Cukrařina V zásadě je zmrzlina směsí mléka, cukru či ovocné dřeně přivedená do tuhého nebo polotuhého stavu působením nízké teploty a určená k tomu, aby byla požívána zmrzlá. Za výrobní surovinu mohou sloužit i různé mléčné výrobky. více...


DIAMANTové receptury DIAMANTové receptury 11.6.2013, rubrika: Cukrařina Dosáhneme tím plnější chuti těsta. Hmotu podle potřeby vlijeme do vymazaných forem nebo na plech a při otevřených odtazích pečeme při teplotě 220 °C po dobu 20 - 25 minut. více...


Potahový fondán Potahový fondán 5.6.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Sladká chuť fondánu se vyvažuje podkladovými marmeládami a krémy se speciálními příchutěmi. Oblíbené zbarvení je bílá, čokoládová, ale též i jiné barvy v jemně naznačených odstínech.
více...


MOKA ŘEZ MOKA ŘEZ 3.6.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dort na povrchu zdobený karamelovým fondánem, kávovým krémem a čokoládovým moka zrnem. Na řezu kávový plát na němž je nastříkán kávový krém, který je šachovnicově prokládán kakaovým korpusem. více...


Vrcholy cukrářského umění Vrcholy cukrářského umění 31.5.2013, rubrika: Cukrařina Kdy se tím zrodí nový evergreen cukrářské tvorby. K tomu v dnešní době bývají měrou vrchovatou nápomocny nové technologie různých přípravků, pomůcek - a to, v dosti výrazné míře - cukrářské soutěže.
více...


LUNA zmrzlina v CESKovém semináři LUNA zmrzlina v CESKovém semináři 29.5.2013, rubrika: Cukrařina Zmrzlinu vytváří vizáž a chuť. A právě v tomto emociálním rejstříku má LUNA zmrzlina pro své zákazníky opět rozsáhlý repertoár zmrzlinových past, kde kromě standardních chutí typu vanilka, á propo nejrozšířenější zmrzlina v celé Evropě, více...


Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem 27.5.2013, rubrika: Cukrařina Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem.
více...


Krém do laskonek Krém do laskonek 22.5.2013, rubrika: Cukrařina Cukr s olejem roztavíme na karamel světle hnědé barvy => do roztaveného cukru nasypeme jádroviny a necháme za stálého míchání ještě trošku propražit => ihned vylijeme na pomaštěný plech a necháme úplně vychladnout. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.