Reklama |
Archiv zpráv
Velikonoce s FIALOU / - 3.
26.3.2010, rubrika: Recepty
Jablečné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostřednictvím dávkovače na donuty vytvoříme kroužky (případně i ručně) a vložíme do oleje. Během pečení kroužky častěji obracíme. Teplota tuku: ca. 175 °C. Doba pečení: ca. 8 minut.
více...
Moravský pohár v bzenecké poezii / - 3.
25.3.2010, rubrika: Akce a soutěže
Odpověď na otázku, proč ve Bzenci je cukrařina na takovém stupni úrovně, je přitom nasnadě, neboť ty umělkyně, jež proslavují svůj obor, nejsou pouhé cukrářky, ale umělecké malérečky, v jejichž sladkých kresbách je zanechán kus jejich srdce.
více...
Moravský pohár v bzenecké poezii / -2.
23.3.2010, rubrika: Akce a soutěže
Nemohu jinak, než po třech dnech prožítých v prostředí pořadatelů oddaných svému vyznání, pozvednout číší místního vyzrálého pozdního sběru a na znamení uznání vyjádřit prožitek, jež mé poznatky řadí do schrány mých dnů svátečních.
více...
Moravský pohár v bzenecké poezii /-1.
21.3.2010, rubrika: Akce a soutěže
Předností bzenecké školy je personální flexibilita ve směru schopnosti a úspěšnosti svých žáků, kdy každý vítěz soutěže bývá zařazen do seznamu pedagogického kádru, kdy v případě jeho zájmu a volného mísa, může najít profesní uplatnění ve své škole.
více...
VELIKONOCE s Fialou / -2
16.3.2010, rubrika: Recepty
Šunku, sýr, a koření smícháme s hmotou Quarkbällchen.
Hmotu nabereme pomocí zmrzlinových kleští nebo lžíce a vložíme do tuku. Během pečení častěji obracíme. Teplota oleje: ca. 165-175 °C Doba pečení ca. 10 minut více...
VELIKONOCE s Fialou / -1.
16.3.2010, rubrika: Recepty
Hmotu zmrzlinovými kleštěmi nebo lžící vložíme do tuku.Během pečení častěji obracíme.Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C. Doba pečení : ca. 10 minut. Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru.
více...
GastroJunior již po šestnácté
13.3.2010, rubrika: Akce a soutěže
Ovšem Gastrojunior je především určen výchově a profesnímu projevu mládeže, která věkovými pravidly způsobuje pravidelnou účastnickou fluktuaci a tím umožňuje této soutěži pravidelnou transfúzi čerstvé krve.
více...
Jahodový sen s lesními plody
4.3.2010, rubrika: Recepty
Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody.
doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...
MORAVSKÝ POHÁR 2010 - pozvánka
2.3.2010, rubrika: Akce a soutěže
Pozvánka na 8. ročník soutěže mladých cukrářů, žáků středních škol a výstavní přehlídku jejich tvorby ve čtvrtek 18.3. 2010 v době od 12 do 16 hodin v hale Junior ve Bzenci.
Vyšší odborná škola a Střední odborné učiliště Bzenec. více...
XV. ročník GastroHradec 2010
24.2.2010, rubrika: Akce a soutěže
V. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů
a XV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky o.s., regionální pobočka Východní Čechy více...
|
Dnes je čtvrtek 25. února 2021
svátek slaví Liliana, zítra Dorota Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |