Reklama |
Archiv zpráv
VOLAJÚ JU JOŽKA -"First lady confectionary of Slowakia"
21.2.2006, rubrika: Osobnosti
Vyslovení jména Jožka zaručuje ve slovenských cukrářských kruzích stoprocentní identitu myšlené osoby, bez nutnosti doplňku příjmení.
více...
GLAZÍROVANÉ KAŠTANY
20.2.2006, rubrika: Recepty
Velké jedlé kaštany nařízneme uprostřed nožem a pak vaříme ve vodě až se ocitnou ve stavu, že je možné slupku lehce stáhnout.Takto připravené, po jednotlivém kuse se zabalí do čtvercového kousku plátna.
více...
KAŠTANY
17.2.2006, rubrika: Recepty
Kaštany známe nejspíše ze stánkového prodeje jako pečenou pochoutku. Lze JE také užívat i v cukrářství, kde slouží jako náplň různých specialit nebo jako hmota k modelování, či jako přísada v rozličných směsích.
více...
SALIMA je za dveřmi
16.2.2006, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní potravinářské veletrhy SALIMA se uskuteční v České republice od 7.do 10.března 2006. Platformu brněnských veletrhů tvoří SALIMA – jubilejní 25.mezinárodní potravinářský veletrh, MBK, INTECO, VINEX, TRENDY
více...
V den svatého Valentýna
14.2.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy
V den svatého Valentýna,
kdy nám láska celí vrásky, pozvedněme číši vína a polibme svoje lásky. více...
POÉZIA V GASTRONOMII 7. ročník
30.1.2006, rubrika: Akce a soutěže
Národnej prehliadky kucharského a cukrárského umenia DANUBIUS 2006 - Bratislava
více...
27. ročník veletrhu SIGEP v Rimini
29.1.2006, rubrika: Akce a soutěže
Ač chladem trochu prokřehlý, přesto opětovně sladce hřejivý byl již sedmadvacátý ročník proslulého cukrářského a zmrzlinářského veletrhu SIGEP.
více...
ANNA BAŠTÝŘOVÁ - děva absolutní trefy
28.1.2006, rubrika: Osobnosti
Rozbít bank, je přání všech holdujících ruletové hře v kdekterém kasinu na světě. Je to výjimečná záležitost, při níž onen šťastlivec bere absolutně vše a hrací prostor se potáhne následně suknem, čímž je pro další provoz uzavřen.
více...
IGEHO Basel 2005 a Mirka Slavíková a Josef Kuchař
23.1.2006, rubrika: Akce a soutěže
A ještě jedna malá tečka za IGEHO Basel 2005. Pro předvánoční plné pracovní aktivitě, spojené se zdravotní indispozicí, jsem se nedostalo k napsání zprávy pro úplné doplnění našich skvělých úspěchů v Basileji.
více...
Ofenzivní mise firmy FRUJO v horké Itálii
20.1.2006, rubrika: Business
Úderný výstavní program FRUJA bude spočívat v prezentaci komponentů zmrzlin a ledových tříští, v práškových směsích, mražených krémech, náplní do cukrárenských výrobků, mousse, toppingů ovocných i neovocných či komponentů do koktejlů.
více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |