Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Sladká míza javoru 6.4.2011, rubrika: Cukrařina Na pečení tohoto koláče se nejčastěji používají sirupy označované jako "medium amber" a "dark amber", tedy výraznější a tmavší varianty této lepivé delikatesy. Nejsvětlejší typ javorového sirupu, který má také nejjemnější chuť více...


Pěna Surprise Pěna Surprise 5.4.2011, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. více...


V království čtvercové čokolády 3.4.2011, rubrika: Cukrařina V přízemí nás vítá s možností dát si kávu, čokoládu, něco sladkého k tomu a na chvilku posedět (schokolateria). A také je zde umístěna atrakce provozovny - schokokreation neboli možnost nechat si vyrobit tabulku čokolády přesně podle vašich představ. více...


Inovace cukrářského GastroHradce Inovace cukrářského GastroHradce 1.4.2011, rubrika: Akce a soutěže V letošním ročníku Vás jistě upoutá prezentace Národního teamu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, který na Gastro Hradci předvede „generálku“ na olympiádu spojenou i s ochutnávkou soutěžních pokrmů. více...


Moravský pohár - v dortové tvorbě / -3. Moravský pohár - v dortové tvorbě / -3. 30.3.2011, rubrika: Akce a soutěže Vstupními surovinami soutěžního exponátu byly žloutková šlehačka, jahody a vaječný likér. Korpus dortu vytvářel Sacher dort, který byl připraven samostatným ušleháním žloutků za přilévání oleje. více...


Moravský pohár - v dortové tvorbě / -2. Moravský pohár - v dortové tvorbě / -2. 29.3.2011, rubrika: Akce a soutěže Soutěž má rozmanitou škálu svého podobenství, v níž se jedná se o záležitost komplexně spjatou s cukrářskou tvorbou a lze se zmínit o hygieně, chuti, vůni, degustace, zpracování, originalitě námětu a mnohých dalších faktorů. více...


Moravský pohár - v dortové tvorbě / -1. Moravský pohár - v dortové tvorbě / -1. 28.3.2011, rubrika: Akce a soutěže Dortové téma je nejcharakterističtějším symbolem cukrářského oboru a poutá na sebe největší pozornost diváckých či zákaznických mas. Dortové ztvárnění nachází své velké uplatnění díky možnosti horizontálních i vertikálních podob těchto výrobků. více...


Mistrovské čokoládové variace 25.3.2011, rubrika: Recepty Konečná příprava
Z korpusu vykrojíme velký a malý kruh. Nazdobíme ho ganache a do středu rozmístíme "doutníky", které naplníme malinami a dozdobíme čokoládou Chantillly. více...


Marcipánové a linecké labutě 11.3.2011, rubrika: Recepty Z lineckého těsta se vypíchne slza která se upečene.Z marcipánu se vytvoří esko jako krk ten se po stuhnutí obarví špička na červeno jako zobák a tečky modré jako oči. Z bílkové polevy tužší se nastříkají na papír sáčkem a drobnější trubičkou křidýlk více...


Bílkový krém do listových trubiček 4.3.2011, rubrika: Recepty Cukr svař na očko (udělej si z drátku malé očko velikosti nehtu a ponoř do hustého vařícího cukro a foukni do očka a pokud se ti budou dělat bubliny jak z bublifuku) tak to začni přilévat do šlehajících bílků. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je středa 12. prosince 2018
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.