Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Smetanová zmrzlina s kávou Smetanová zmrzlina s kávou 28.6.2019, rubrika: Recepty Po zhotovení zmrzliny vlijeme kávu do výše 1/3 misky. Zbylý prostor pečlivě vyplníme zmrzlinou ze zmrzlinového stroje, povrch ozdobíme šlehačkou a v podobě viz.foto servírujeme s malou lžičkou. Misku můžeme dekorativně obsypat kávovými zrny. více...


Košíček se smetanovou zmrzlinou a ovocem Košíček se smetanovou zmrzlinou a ovocem 21.6.2019, rubrika: Recepty Zmrzlinovou směs vytočíme do přiměřené výše do připravených košíčků a ozdobíme nakrájeným ovocem. viz. foto. více...


Smetanový zmrzlinový kornout pro děti Smetanový zmrzlinový kornout pro děti 12.6.2019, rubrika: Recepty Zhotovenou zmrzlinu ve stroji vytočíme na kornout v přiměřeném množství na kornout a ozdobíme barevnou cukrovou dekorací. Pro větší působnost můžeme umístit do skleněné misky zpola zaplněnou lentilkami. více...


Turecké dezerty Turecké dezerty 20.2.2019, rubrika: Recepty Rozehřejeme troubu na 150 °C. Těsto rozložíme, potřeme rozpuštěným máslem a na povrchu posypeme pomletými ořechy. Ořechový povrch lehce zapracujeme válečkem a ještě jednou potřeme máslem. Horní plochu opakovaně napícháme vidličkou. více...


Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1. Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1. 1.5.2017, rubrika: Recepty Ostatně, otevřme první listy knižního titulu Pavlíny Berzsiové „Dnes nepeču“, a ti co jí známe, tak nejenom, že se nám vyjeví z Pavlínina nekonečného cukrářského příběhu mnoho nám neznámého, ale je jako by to vyprávěla ona sama. více...


Dvoubarevné řezy s kokosem 27.4.2015, rubrika: Recepty Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít: máslo, cukr, žloutky. více...


Velikonoční cop Velikonoční cop 19.3.2015, rubrika: Recepty Po odpočinutí těsta jej rozdělíme na kousky o hmotnosti 120 g a lehce vyválíme do kulatého tvaru. Následně jeden konec vytáhneme do tenčího průměru. Poté propleteme mezi sebou 3 prameny, ohneme je do půlkruhu a vložíme na plech. více...


I ovocné koktejly mají své trendy. I ovocné koktejly mají své trendy. 9.3.2015, rubrika: Recepty Svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu v oblasti ovocných šťáv a koktejlů. Které suroviny více...


Moravský vaječný tradiční Moravský vaječný tradiční 7.3.2015, rubrika: Recepty S velikonočním obdobím si všichni rádi při panáčku hustého žlutého likéru připomínáme umění našich babiček – domácí výrobu „vaječáku“, nebo „vaječňáku“, jak kdo jste zvyklí.
více...


Moravský třený beránek Moravský třený beránek 3.3.2015, rubrika: Recepty Pečte 45 minut při teplotě 180 °C. Zda je těsto dostatečně tuhé, se přesvědčíte špejlí – když na ní neulpí vlhké drobečky těsta, velikonoční beránek je hotový. Upečeného, trochu prochladlého beránka vyklopte a pocukrujte. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je sobota 20. července 2019
svátek slaví Ilja, zítra Vítězslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.