Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1. Pavlína Berzsiová dnes NEpeče !!! / - 1. 1.5.2017, rubrika: Recepty Ostatně, otevřme první listy knižního titulu Pavlíny Berzsiové „Dnes nepeču“, a ti co jí známe, tak nejenom, že se nám vyjeví z Pavlínina nekonečného cukrářského příběhu mnoho nám neznámého, ale je jako by to vyprávěla ona sama. více...


Dvoubarevné řezy s kokosem 27.4.2015, rubrika: Recepty Krém: 1 krabičku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehačkou, promíchat a nechat v chladu přes noc, pak třít: máslo, cukr, žloutky. více...


Velikonoční cop Velikonoční cop 19.3.2015, rubrika: Recepty Po odpočinutí těsta jej rozdělíme na kousky o hmotnosti 120 g a lehce vyválíme do kulatého tvaru. Následně jeden konec vytáhneme do tenčího průměru. Poté propleteme mezi sebou 3 prameny, ohneme je do půlkruhu a vložíme na plech. více...


I ovocné koktejly mají své trendy. I ovocné koktejly mají své trendy. 9.3.2015, rubrika: Recepty Svět jídla má své trendy suroviny. Čas od času se objeví potravina, která naprosto ovládne média, blogy, sociální sítě i naše kuchyně. Nejinak je tomu v oblasti ovocných šťáv a koktejlů. Které suroviny více...


Moravský vaječný tradiční Moravský vaječný tradiční 7.3.2015, rubrika: Recepty S velikonočním obdobím si všichni rádi při panáčku hustého žlutého likéru připomínáme umění našich babiček – domácí výrobu „vaječáku“, nebo „vaječňáku“, jak kdo jste zvyklí.
více...


Moravský třený beránek Moravský třený beránek 3.3.2015, rubrika: Recepty Pečte 45 minut při teplotě 180 °C. Zda je těsto dostatečně tuhé, se přesvědčíte špejlí – když na ní neulpí vlhké drobečky těsta, velikonoční beránek je hotový. Upečeného, trochu prochladlého beránka vyklopte a pocukrujte. více...


MOCCA ŘEZ MOCCA ŘEZ 3.12.2014, rubrika: Recepty Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino. více...


Bílkový krém Bílkový krém 25.9.2014, rubrika: Recepty Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept více...


Peprmintový řez Peprmintový řez 14.9.2014, rubrika: Recepty Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
více...


Řez s příchutí hrušky Řez s příchutí hrušky 12.6.2014, rubrika: Recepty Lehký ovocný dezert s hruškovo
příjemným korpusem zpříjemní posezení u kávy pohodovou atmosféru jarních dnů, kdy překvapí svou ovocnou chutí a je osvěžením ve slunečních dnech. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pátek 20. října 2017
svátek slaví Vendelín, zítra Brigita

Top 5 měsíce

Reklama

Tipy na recept

Reklama

(c) 2001-2017 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.