Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Skořicová bábovka 29.01.2002, rubrika: Recepty Oddělíme žloutky od bílků. Změklý tuk dobře vyšleháme, postupně přidáme polovinu cukru se žloutky a utřeme do pěny. více...


Dunajské vlny 22.01.2002, rubrika: Recepty Změklý tuk dáme do nahřáté mísy, přidáme cukr a třeme. Postupně přidáváme 6 žloutků a dál třeme, dokud nevznikne hustá pěna. Z bílků ušleháme tuhý sníh. více...


Nízkokalorické angreštové mandlové řezy 16.01.2002, rubrika: Recepty V míse smícháme mouku a sušené droždí. Přimícháme 100 g cukru, sůl, mléko a 75 g tekutého másla. Vypracujeme hladké vláčné těsto. více...


Zmrzlina s horkou omáčkou 15.01.2002, rubrika: Recepty Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou. více...


Placičky s ovocem 15.01.2002, rubrika: Recepty Vejce utřeme s cukrem do husté pěny. Po lžících přidáváme promíchanou mouku. Plech vymastíme tukem a vysypeme hrubou moukou. více...


Pomerančové měsíčky 15.01.2002, rubrika: Recepty Stejně velké pomeranče důkladně omyjeme, příčně rozkrojíme a odstraníme jádra. Dužinu opatrně vydlabeme (zbudou nám misky z pomerančové kůry) a spolu se šťávou odložíme do nádobky. více...


Srdíčka s jablky pro zamilované 15.01.2002, rubrika: Recepty Pláty listového těsta necháme rozmrazit podle návodu na obalu. Vždy dva a dva pláty navzájem překryjeme. Na lehce pomoučeném vále je vyválíme na sílu asi 3 mm. Troubu si předehřejeme asi na 200 stupňů více...


Nepečená roláda 15.01.2002, rubrika: Recepty Vše zpracujeme v těsto, rozválíme na celofán posypaný moučkovým cukrem, potřeme krémem a pomocí celofánu stočíme (je nutné, aby byl uložen v chladu). více...


Jablka v županu 15.01.2002, rubrika: Recepty Menší jablka oloupeme, opatrně vykrojíme jádřinec, který vyplníme zavařeninou výrazné chuti ( rybízovou, brusinkovou, malinovou ). Z těsta vyválíme plát, ozdobným rádlem rozkrájíme na čtverce více...


Jahodový pudink 15.01.2002, rubrika: Recepty Jahody očistíme, opláchneme a necháme odkapat. Želatinu namočíme na půl hodiny do vlažné vody, potom ji v horké lázni rozpustíme a necháme prochladnout. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38     
další >>

Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.