Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Vánoční cukroví - Vanilkové rohlíčky Vánoční cukroví - Vanilkové rohlíčky 13.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme a vypracujeme křehké těsto, které necháme odpočinout. Tvarujeme rohlíčky a pečeme při 180 °C (160 °C horký vzduch). Ještě teplé obalujeme ve vanilkovém cukru. Necháme uležet.
více...


Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo 12.12.2011, rubrika: Recepty Rafaelo, a tentokrát domácí, můžeme si rovněž zhotovit i ve formě vánočního pečiva. Ze stejného studia, se stejným lektorem na stejném cukrářském portálu, přinášíme předposlední díl receptů na vánoční cukroví.
více...


Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka 9.12.2011, rubrika: Recepty Poleva: do moučkového cukru přidáváme šťávu do požadované konzistence. Vychladlá kolečka potíráme polevou, kterou necháme dobře vyschnout. Nebo postříkáme kolečka čokoládou dle vlastní fantazie. více...


Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem 8.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme a vypracujeme křehké těsto, které necháme odpočinout. Plníme do formiček, tak aby byl uprostřed důlek na krém. Pečeme při 180 °C (160 °C horký vzduch). Vlažné vyklopíme a necháme vychladnout na kuchyňské mřížce.
více...


Vánoční cukroví - Corn hrudky Vánoční cukroví - Corn hrudky 6.12.2011, rubrika: Recepty Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostřednictvím brněnského studia Dvoká vařečka k dalšímu vánočnímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuřičné lupínky. více...


Vánoční cukroví - Pepřovníčky Vánoční cukroví - Pepřovníčky 5.12.2011, rubrika: Recepty Med rozpustíme s cukrem. Necháme vychladnout, přidáme vejce a koření. Postupně přidáme mouku s rozpuštěným amoniem ve vodě. Vytvoříme kuličky, které klademe na pomaštěný plech, nebo na pečící papír a pečeme při 190 °C. více...


Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky 2.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme dohromady ve vláčné těsto. Necháme přes noc odpočinout v chladu. Vyválíme plát vysoký 0,5 cm a vykrajujeme kolečka. Pečeme při 180 °C. Po vychladnutí polovinu koleček potřeme čokoládou a dozdobíme plátkem mandle. více...


Vánoční cukroví - Linecké cukroví Vánoční cukroví - Linecké cukroví 1.12.2011, rubrika: Recepty My se na našem portálu budeme věnovat výrobě osmi druhů vánočního cukroví a průvodcem sladkou vánoční tématikou bude cukrářský mistr Martin Beránek.
více...


Vánoční recepty - Sněhulák Vánoční recepty - Sněhulák 30.11.2011, rubrika: Recepty Těsto vyrolujeme na sílu 3 mm a vypíchneme sněhuláky. Vložíme na plech a při teplotě asi 200 °C odpečeme po dobu 5 minut. Vychladnuté sněhuláky spojíme pomerančovým krémem dohromady. více...


Čokoláda & víno – umění požitku Čokoláda & víno – umění požitku 3.11.2011, rubrika: Recepty • Čokoláda se nesmí přetáhnout horkem, proto ji rozpouštějte nad párou ve vodní lázni.
• Pokud můžete, vše šlehejte ručně, do směsi tak dostanete více vzduchu než při šlehání šlehačem a výsledná pěna bude nadýchanější.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je sobota 20. července 2019
svátek slaví Ilja, zítra Vítězslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.