Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem 8.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme a vypracujeme křehké těsto, které necháme odpočinout. Plníme do formiček, tak aby byl uprostřed důlek na krém. Pečeme při 180 °C (160 °C horký vzduch). Vlažné vyklopíme a necháme vychladnout na kuchyňské mřížce.
více...


Vánoční cukroví - Corn hrudky Vánoční cukroví - Corn hrudky 6.12.2011, rubrika: Recepty Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostřednictvím brněnského studia Dvoká vařečka k dalšímu vánočnímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuřičné lupínky. více...


Vánoční cukroví - Pepřovníčky Vánoční cukroví - Pepřovníčky 5.12.2011, rubrika: Recepty Med rozpustíme s cukrem. Necháme vychladnout, přidáme vejce a koření. Postupně přidáme mouku s rozpuštěným amoniem ve vodě. Vytvoříme kuličky, které klademe na pomaštěný plech, nebo na pečící papír a pečeme při 190 °C. více...


Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky 2.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme dohromady ve vláčné těsto. Necháme přes noc odpočinout v chladu. Vyválíme plát vysoký 0,5 cm a vykrajujeme kolečka. Pečeme při 180 °C. Po vychladnutí polovinu koleček potřeme čokoládou a dozdobíme plátkem mandle. více...


Vánoční cukroví - Linecké cukroví Vánoční cukroví - Linecké cukroví 1.12.2011, rubrika: Recepty My se na našem portálu budeme věnovat výrobě osmi druhů vánočního cukroví a průvodcem sladkou vánoční tématikou bude cukrářský mistr Martin Beránek.
více...


Vánoční recepty - Sněhulák Vánoční recepty - Sněhulák 30.11.2011, rubrika: Recepty Těsto vyrolujeme na sílu 3 mm a vypíchneme sněhuláky. Vložíme na plech a při teplotě asi 200 °C odpečeme po dobu 5 minut. Vychladnuté sněhuláky spojíme pomerančovým krémem dohromady. více...


Čokoláda & víno – umění požitku Čokoláda & víno – umění požitku 3.11.2011, rubrika: Recepty • Čokoláda se nesmí přetáhnout horkem, proto ji rozpouštějte nad párou ve vodní lázni.
• Pokud můžete, vše šlehejte ručně, do směsi tak dostanete více vzduchu než při šlehání šlehačem a výsledná pěna bude nadýchanější.
více...


Dezert crumble Dezert crumble 28.10.2011, rubrika: Recepty Crumble existuje ve sladké i slané variantě. V té první je to vlastně jenom ovoce zasypané drobenkou, u slaných crumblů bývá náplň zeleninová či houbová a cukr v drobence nahrazuje sýr.

více...


Tiramisu Tiramisu 17.10.2011, rubrika: Recepty Mascarpone prošlehejte se zbytkem cukru, přidejte zrníčka z vanilkového lusku (můžete nahradit vanilkovým cukrem) a postupně přidávejte sherry, nebo nějaký likér. Krém musí být voňavý a lesklý. Nakonec přimíchejte pomerančovou šťávu
více...


Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty 20.9.2011, rubrika: Recepty Všechny suché přísady promícháme a přidáme na plátky pokrájené máslo a vejce. Těsto prohněteme a poté propracujeme na pracovní desce a necháme odpočinout v chladu. Mezitím si připravíme náplň. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je úterý 21. května 2019
svátek slaví Monika, zítra Emil

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.