Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Vestfálský jablečný nákyp Vestfálský jablečný nákyp 2.8.2012, rubrika: Recepty Vyšší nákypovou formu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou a chlebové těsto prokládáme střídavě s nastrouhanými jablky pod horní hranu formy.
Navrch vložíme bílkovou hmotu ve sněhové podobě s perníkem a pečeme v troubě více...


Nostalgické zákusky Nostalgické zákusky 30.7.2012, rubrika: Recepty Na výrobě přitom není nic složitého. Naopak, krémové košíčky s ovocem patří mezi cukrářskými výrobky do kategorie "málo práce, efekt značný". Stačí dobře synchronizovat přípravu všech částí košíčků a za tři čtvrtě hodiny můžou být hotové. více...


Laskonky Laskonky 20.6.2012, rubrika: Recepty Laskonky neměknou proto, že do hmoty dáváte oříšky místo kokosu, to nemá na ono vlhnutí vliv, alespoň ne podstatný. Korpusy je nutné řádně vysušit, měly by "zvonit".
Vlhnutí může být zapřičiněno nadměrně velkou vlhkostí v lednici.
více...


Jahodovo - jogurtový dezert Jahodovo - jogurtový dezert 17.6.2012, rubrika: Recepty Želatinovou hmotu rozdělíme na tři díly. Do jednoho dílu vmícháme maliny, do druhého meruňky a vložíme do skla nebo různě vytvarované formy, které předtím vyložíme fólií a naplníme na vrstvy tři připravené hmoty. více...


Johnyho růže z marcipánu / -2. Johnyho růže z marcipánu / -2. 23.5.2012, rubrika: Recepty Pokud chceme větší, nebo rozkvetlejší růži, můžeme přidat další čtyři okvětní lístky … připravíme si o něco silnější základní kolečka (kolem 5 – 6 g), abychom si mohli ponechat silnější střed, jinak se lístky budou ohýbat. více...


Johnyho růže z marcipánu / -1. Johnyho růže z marcipánu / -1. 22.5.2012, rubrika: Recepty Poté co jsme vytvořili základ, přiložíme další tři okvětní lístky růže … stále si vystačíme s počáteční velikostí kolečka (3 – 4 g marcipánu, kolečko o průměru 2,5 cm před ztenčením okrajů – po ztenčení kolem 4 cm v průměru).
více...


Kávová zrna Kávová zrna 14.5.2012, rubrika: Recepty Na druhý den po vyšlehání, děláte tvary které obalíte v marcipánové hmotě a nakonec ztuhlé v marcipánové hmotě obalené kávové zrna namočíme do čokolády. Nevím jestli budete dělat zrna z celé dávky (pro začátek stačí polovina, je toho dost). více...


Máslové karamelky - "FUDGE" Máslové karamelky - "FUDGE" 7.5.2012, rubrika: Recepty Směs rozpouštíme v mikrovlnné troubě asi 3 až 5 minut, během té doby( asi každé 1 a půl minuty) 3x vymícháme. Opět velmi dobře vymícháme a vylijeme na máslem namazaný čistý plech a naznačíme špachtlí kostičky.
více...


Že by medovník takto? Že by medovník takto? 9.3.2012, rubrika: Recepty Včera jsem dělala zkušební medovník (mám ho dělat jako svatební dort) a našla jsem tento recept na Cukrář .cz a podle něj jsem to udělala stěmito obměnami. Povedl se dokonale, chuť, barva a vůně je autentická jako u originálu. více...


Dezert pohádka Dezert pohádka 18.1.2012, rubrika: Recepty Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je úterý 24. září 2019
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.