Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Johnyho růže z marcipánu / -2. Johnyho růže z marcipánu / -2. 23.5.2012, rubrika: Recepty Pokud chceme větší, nebo rozkvetlejší růži, můžeme přidat další čtyři okvětní lístky … připravíme si o něco silnější základní kolečka (kolem 5 – 6 g), abychom si mohli ponechat silnější střed, jinak se lístky budou ohýbat. více...


Johnyho růže z marcipánu / -1. Johnyho růže z marcipánu / -1. 22.5.2012, rubrika: Recepty Poté co jsme vytvořili základ, přiložíme další tři okvětní lístky růže … stále si vystačíme s počáteční velikostí kolečka (3 – 4 g marcipánu, kolečko o průměru 2,5 cm před ztenčením okrajů – po ztenčení kolem 4 cm v průměru).
více...


Kávová zrna Kávová zrna 14.5.2012, rubrika: Recepty Na druhý den po vyšlehání, děláte tvary které obalíte v marcipánové hmotě a nakonec ztuhlé v marcipánové hmotě obalené kávové zrna namočíme do čokolády. Nevím jestli budete dělat zrna z celé dávky (pro začátek stačí polovina, je toho dost). více...


Máslové karamelky - "FUDGE" Máslové karamelky - "FUDGE" 7.5.2012, rubrika: Recepty Směs rozpouštíme v mikrovlnné troubě asi 3 až 5 minut, během té doby( asi každé 1 a půl minuty) 3x vymícháme. Opět velmi dobře vymícháme a vylijeme na máslem namazaný čistý plech a naznačíme špachtlí kostičky.
více...


Že by medovník takto? Že by medovník takto? 9.3.2012, rubrika: Recepty Včera jsem dělala zkušební medovník (mám ho dělat jako svatební dort) a našla jsem tento recept na Cukrář .cz a podle něj jsem to udělala stěmito obměnami. Povedl se dokonale, chuť, barva a vůně je autentická jako u originálu. více...


Dezert pohádka Dezert pohádka 18.1.2012, rubrika: Recepty Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. více...


Slezské Vánoce Slezské Vánoce 19.12.2011, rubrika: Recepty Mouku nasypeme do nádoby, přidáme sůl, vanilkový cukr, přilejeme mléko, přidáme žloutky, cukr, rozpuštěné máslo a vše vymísíme do hladka. Příliš husté těsto zředíme mlékem. Podle chuti vmícháme i mletou skořici nebo anýz. více...


Vánoční cukroví - Vanilkové rohlíčky Vánoční cukroví - Vanilkové rohlíčky 13.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme a vypracujeme křehké těsto, které necháme odpočinout. Tvarujeme rohlíčky a pečeme při 180 °C (160 °C horký vzduch). Ještě teplé obalujeme ve vanilkovém cukru. Necháme uležet.
více...


Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo 12.12.2011, rubrika: Recepty Rafaelo, a tentokrát domácí, můžeme si rovněž zhotovit i ve formě vánočního pečiva. Ze stejného studia, se stejným lektorem na stejném cukrářském portálu, přinášíme předposlední díl receptů na vánoční cukroví.
více...


Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka 9.12.2011, rubrika: Recepty Poleva: do moučkového cukru přidáváme šťávu do požadované konzistence. Vychladlá kolečka potíráme polevou, kterou necháme dobře vyschnout. Nebo postříkáme kolečka čokoládou dle vlastní fantazie. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je úterý 21. května 2019
svátek slaví Monika, zítra Emil

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.