Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Ořechové tyčinky s kávovým krémem - vánoční recept 20.12.2004, rubrika: Recepty Uvaříme silnou kávu (2 odměrky kávy zalít 2 lžícemi horké vody). Ve vodě uvaříme pudink přimícháme ho i s cukrem krystal do teplé kávy. Vychladlou hmotu šleháme ručním šlehačem a přidáme do ní 1/8 rozměklého másla. více...


Ořechové měsíčky - vánoční recept 19.12.2004, rubrika: Recepty Vypracujeme těsto a na válu posypaném moukou ho vyválíme přes igelitový sáček. Z těsta vykrajujeme měsíčky a pečeme je na suchém plechu ve středně vyhřáté troubě. (Lze použít také klasické linecké těsto). více...


Křehké koláčky - vánoční recept 8.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Uvaříme vanilkový pudink podle návodu a necháme vychladnout. Aby se nám na něm nevytvořil škraloup pocukrujeme horký pudink moučkovým cukrem. Chladný pudink rozšleháme elektrickým šlehačem ... více...


Pěna „Surprise“ 8.10.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. více...


Kokosová pěna s karamelem 27.9.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé. více...


Palačinky Krásná Helena 22.9.2004, rubrika: Recepty Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou. Posypeme opraženými mandlemi nakrájenými na tenké lupínky. více...


Turecký med a žužu - poradna 19.7.2004, rubrika: Recepty Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10 29.6.2004, rubrika: Recepty Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu. více...


Tovární výroba perníku a marcipu kdysi 16.5.2004, rubrika: Recepty Způsob ukládání probíhal trojvrstvým způsobem na sebe. Když bylo těsto řádně odleželé, tj. schopné k pečení, krájelo se odshora ke dnu a vážilo se více...


TI R A M I S U - italský moučník bez vajec - DISKUSE jak na něj! 19.4.2004, rubrika: Recepty měkký tvaroh, vaječný likér, skořice mletá, cukr moučka, šlehačka ušlehaná, horká voda, želatina sypká, piškoty cukrářské, kakao na posypání, silná presso káva, griotte likér více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 20. května 2019
svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.