Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Ořechové měsíčky - vánoční recept 19.12.2004, rubrika: Recepty Vypracujeme těsto a na válu posypaném moukou ho vyválíme přes igelitový sáček. Z těsta vykrajujeme měsíčky a pečeme je na suchém plechu ve středně vyhřáté troubě. (Lze použít také klasické linecké těsto). více...


Křehké koláčky - vánoční recept 8.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Uvaříme vanilkový pudink podle návodu a necháme vychladnout. Aby se nám na něm nevytvořil škraloup pocukrujeme horký pudink moučkovým cukrem. Chladný pudink rozšleháme elektrickým šlehačem ... více...


Pěna „Surprise“ 8.10.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu. více...


Kokosová pěna s karamelem 27.9.2004, rubrika: Recepty Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé. více...


Palačinky Krásná Helena 22.9.2004, rubrika: Recepty Tenké palačinky složíme do šátečku a obložíme kompotovanou hruškou nakrájenou na plátky. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a přelijeme zahřátou čokoládovou omáčkou. Posypeme opraženými mandlemi nakrájenými na tenké lupínky. více...


Turecký med a žužu - poradna 19.7.2004, rubrika: Recepty Pane Sedláček,chtěl jsem se zeptat,zda víte,či mě můžete poradit recepty těchto dvou cukrovinek,co se prodávají na poutích. Předem Vám děkuji více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10 29.6.2004, rubrika: Recepty Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu. více...


Tovární výroba perníku a marcipu kdysi 16.5.2004, rubrika: Recepty Způsob ukládání probíhal trojvrstvým způsobem na sebe. Když bylo těsto řádně odleželé, tj. schopné k pečení, krájelo se odshora ke dnu a vážilo se více...


TI R A M I S U - italský moučník bez vajec - DISKUSE jak na něj! 19.4.2004, rubrika: Recepty měkký tvaroh, vaječný likér, skořice mletá, cukr moučka, šlehačka ušlehaná, horká voda, želatina sypká, piškoty cukrářské, kakao na posypání, silná presso káva, griotte likér více...


Velikonoční mrkvový beránek 7.4.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 100 g mrkve, 3 žloutky, 125 g cukru, 1 lžička stouhané kůry z citronu, 2 lžíce citronové šťávy, 125 g strouhaných neloupaných mandlí, 100 g polohrubé mouky, 2 lžičky prášku do pečiva... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.