Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Příprava jahodového dortu Příprava jahodového dortu 2.6.2014, rubrika: Recepty Po vychladnutí korpus rozřízneme a pomažeme marmeládou.
Vložíme zpět do formy a připravíme pudingový krém, který namažeme na povrch korpusu. Na povrch vložíme jahody a zalijeme agarem. Necháme ca 2 hodiny zatuhnout.
více...


Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami 23.5.2014, rubrika: Recepty Smetanová náplň: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok Sanettu (Sanett
rozmícháme s vodou o teplotě cca 80 °C). více...


Mascarpone Mascarpone 3.5.2014, rubrika: Recepty Teplotu snížíme na polovinu a smetanu zahříváme. Často kontrolujeme teplotu pomocí teploměru. Teplota smetany by se měla pohybovat okolo 87°C. Smetanu příležitostně promícháme. více...


Velikonoční apoštolský koláč Velikonoční apoštolský koláč 17.4.2014, rubrika: Recepty Vytvoříme roličky a vložíme na plech. Po nabytí pevnějšího povrchu, je potřeme vaječným roztokem a nůžkami nastřihneme viz. obr.
více...


Vanilko – jahodový velikonoční dort Vanilko – jahodový velikonoční dort 13.4.2014, rubrika: Recepty Povrch dortového základu potřeme meruňkovou marmeládou a položíme jeden plát piškotové rolády. Vložíme Fruchti Top Rhabarder- Erbeeren a naneseme vrstvu jahodové šlehačky (viz. obr.)
více...


Velikonoční beránek Velikonoční beránek 8.4.2014, rubrika: Recepty Sandra HARMONY je zakoncentrovaná směs určená pro výrobu šlehaných a třených výrobků pečených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobků s optimální cenou připravené hmoty.

více...


Jádrová trubička Jádrová trubička 10.3.2014, rubrika: Recepty Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...


Medovina Medovina 27.2.2014, rubrika: Recepty Bezpodmínečně je nutné aby byl med rozpuštěn dříve než se voda začne vařit, protože by med mohl karamelizovat a způsobil by porušení chuti medoviny. více...


Jahodové mraky Jahodové mraky 29.1.2014, rubrika: Recepty Dohotovení: na vychladlý plát s navážkou 270 g rozetřeme Jahodovou náplň
a přiložíme druhý plát s navážkou 200 g. Po ztuhnutí krájíme na požadované
řezy, povrch můžeme dozdobit např. čerstvými jahodami. více...


Likérová špička Likérová špička 13.1.2014, rubrika: Recepty Sandru BUFFY Komplet smícháme s vodou. Necháme 5 minut odležet.
Poté šleháme při nejvyšší rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladké konzistence.
Hmotu stříkáme na pečící papír.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je čtvrtek 17. ledna 2019
svátek slaví Drahoslav, zítra Vladislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.