Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Moravský třený beránek Moravský třený beránek 3.3.2015, rubrika: Recepty Pečte 45 minut při teplotě 180 °C. Zda je těsto dostatečně tuhé, se přesvědčíte špejlí – když na ní neulpí vlhké drobečky těsta, velikonoční beránek je hotový. Upečeného, trochu prochladlého beránka vyklopte a pocukrujte. více...


MOCCA ŘEZ MOCCA ŘEZ 3.12.2014, rubrika: Recepty Moccacino je teplý nápoj připravený smícháním čokoládového sirupu s kávou espresso a doplněný mlékem nebo šlehačkou. Tuto oblíbenou a lahodnou skladbu chutí najdete i v originálním Řezu Moccacino. více...


Bílkový krém Bílkový krém 25.9.2014, rubrika: Recepty Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept více...


Peprmintový řez Peprmintový řez 14.9.2014, rubrika: Recepty Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
více...


Řez s příchutí hrušky Řez s příchutí hrušky 12.6.2014, rubrika: Recepty Lehký ovocný dezert s hruškovo
příjemným korpusem zpříjemní posezení u kávy pohodovou atmosféru jarních dnů, kdy překvapí svou ovocnou chutí a je osvěžením ve slunečních dnech. více...


Příprava jahodového dortu Příprava jahodového dortu 2.6.2014, rubrika: Recepty Po vychladnutí korpus rozřízneme a pomažeme marmeládou.
Vložíme zpět do formy a připravíme pudingový krém, který namažeme na povrch korpusu. Na povrch vložíme jahody a zalijeme agarem. Necháme ca 2 hodiny zatuhnout.
více...


Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami 23.5.2014, rubrika: Recepty Smetanová náplň: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok Sanettu (Sanett
rozmícháme s vodou o teplotě cca 80 °C). více...


Mascarpone Mascarpone 3.5.2014, rubrika: Recepty Teplotu snížíme na polovinu a smetanu zahříváme. Často kontrolujeme teplotu pomocí teploměru. Teplota smetany by se měla pohybovat okolo 87°C. Smetanu příležitostně promícháme. více...


Velikonoční apoštolský koláč Velikonoční apoštolský koláč 17.4.2014, rubrika: Recepty Vytvoříme roličky a vložíme na plech. Po nabytí pevnějšího povrchu, je potřeme vaječným roztokem a nůžkami nastřihneme viz. obr.
více...


Vanilko – jahodový velikonoční dort Vanilko – jahodový velikonoční dort 13.4.2014, rubrika: Recepty Povrch dortového základu potřeme meruňkovou marmeládou a položíme jeden plát piškotové rolády. Vložíme Fruchti Top Rhabarder- Erbeeren a naneseme vrstvu jahodové šlehačky (viz. obr.)
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je středa 13. listopadu 2019
svátek slaví Tibor, zítra Sáva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.