Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Likérová špička Likérová špička 13.1.2014, rubrika: Recepty Sandru BUFFY Komplet smícháme s vodou. Necháme 5 minut odležet.
Poté šleháme při nejvyšší rychlosti po dobu 2 - 3 minut do hladké konzistence.
Hmotu stříkáme na pečící papír.
více...


Barevný plát vláčný od Fialy Barevný plát vláčný od Fialy 18.12.2013, rubrika: Recepty Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku více...


Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem 5.11.2013, rubrika: Recepty • Do višnové omáčky/polévky přidejte rozpuštěný kukuřičný škrob a vzniklou směs přelijte přez
síto. Dle chuti přidejte štávu z citrónu.
více...


Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou 3.11.2013, rubrika: Recepty Pomocí lžičky si ze vzniklé směsi utvoříme 4 kopečky (pusinky), které postupně klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 130 °C asi hodinu. více...


Kávovo-karamelové řezy Kávovo-karamelové řezy 24.10.2013, rubrika: Recepty Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.

více...


Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami 6.10.2013, rubrika: Recepty Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová.
více...


Čokoládové šamanství Čokoládové šamanství 3.10.2013, rubrika: Recepty Všechny suroviny promícháme v mixéru a směs dáme do lednice, dokud nezačne mírně houstnout. Potom ji rozetřeme stěrkou na silikonový plát do obdelníkové formy a pečeme asi 8 minut při 160 °C. Po vyjmutí z trouby stočíme do tvaru doutníku.
více...


Věnečky s krémem Věnečky s krémem 23.9.2013, rubrika: Recepty Necháme vystydnout na koláčové mřížce a vyklopíme.. Připravíme si polevu tak, že smícháme pomerančovou šťávu, pomerančový likér a 1 balíček vanilkového cukru. Polevou pak potřeme věnečky.
více...


Větrníky zcela jinak Větrníky zcela jinak 10.5.2013, rubrika: Recepty Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku.
více...


Kávová zrna Kávová zrna 3.5.2013, rubrika: Recepty Jsou to dvě různé suroviny, takže tam patří obě! používá se jen na pečení buchet, koláčů a cukroví. Takže margarín (nebo máslo) + ztužený pokrmový tuk + čokoláda (nakonec) do kastrolu!!!
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. března 2019
svátek slaví Radek, zítra Leona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.