Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Sladké letní osvěžení & s Philadelphií v kuchyni Sladké letní osvěžení & s Philadelphií v kuchyni 2.8.2010, rubrika: Recepty Smoothie z lesního ovoce a pro děti barevné zmrzliny, které jsou díky 100% přírodním ingrediencím ve Philadelphii zdravým pochutnáním a odměnou. Všechny tyto recepty se dají připravit také v odlehčené verzi, při použití sýru Philadelphia light. více...


Kůrka musí zvonit 20.7.2010, rubrika: Recepty Ráno už stačí formy s těstem vložit do trouby vyhřáté na dvě stě stupňů a nechat hodinu péct. "Ještě horký chleba vyklopte z formy a teprve potom jej nechejte vychladnout," popisuje osvědčený postup pekařka. více...


Tiramisu bez vajec 3.7.2010, rubrika: Recepty Měkký tvaroh rozmícháme s moučkovým cukrem, přidáme skořici a vaječný likér. Mezitím si rozpustíme želatinu v horké vodě. Ušleháme si šlehačku, kterou spojíme s tvarohovou hmotou. Nakonec vmícháme rozpuštěnou želatinu. více...


Kremrole a potíže jejich zhotovení 1.6.2010, rubrika: Recepty Na výši lepku a druhu tuku záleží,aby se listové těsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém překládání.Pokud nechcete zažívat další zklamání při pečení kremrolí z listového těsto dávám k dobru těsto mé babičky,které nikdy nezklame. více...


Receptura na laskonky (korpus) 3.5.2010, rubrika: Recepty Cukr určený na rozvar si dáme do rendlíku (kastrůlku) a přidáme vodu - měli bychom mít takovou kašičku (vody nedáváme zbytečně mnoho - dlouho bychom čekali, než se nám rozvar svaří na správnou teplotu) a dáme vařit více...


Velikonoce v kombinaci cukrářů a kuchařů 2.4.2010, rubrika: Recepty Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme rozpuštěný margarín, žloutky, sůl a mouku. Vypracujeme tužší těsto a necháme vykynout. Z vykynutého těsta vyválíme obdélník o tloušťce asi 1 cm, který poklademe na silné plátky. více...


Velikonoční pečení po polsku 31.3.2010, rubrika: Recepty Z těsta vyválíme dlouhý válec, který nakrájíme na 20 malých dílků. Každý dílek rozválíme na tenký váleček o délce asi 35 cm a stočíme jidášky do tvaru spirály (tvar má připomínat stočený provaz, na kterém se Jidáš oběsil). více...


VELIKONOCE s Fialou / -5. 30.3.2010, rubrika: Recepty Zhotovenou Rührkuchen hmotu vložíme na plech vyložený pečným papírem, uhladíme a upečeme.

Po vychladnutí koláč potřeme meruňkovou marmeládou (může být nahřátá), na koláč "nalepíme" na tenko (2mm) rozválený macipán. více...


VELIKONOCE s Fialou /- 4. 29.3.2010, rubrika: Recepty Hmotu rozetřeme na plech vyložený pečným papírem nebo vymazaný a lehce pomoučněný.
Na povrch rozvrstvíme rybíz a pečeme.
Po vychladnutí potřeme vaječnolikérovou šlehačkou
Řezy necháme asi 1 hodinu v ledničce ztuhnout. více...


Velikonoce s FIALOU / - 3. 26.3.2010, rubrika: Recepty Jablečné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostřednictvím dávkovače na donuty vytvoříme kroužky (případně i ručně) a vložíme do oleje. Během pečení kroužky častěji obracíme. Teplota tuku: ca. 175 °C. Doba pečení: ca. 8 minut.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je středa 13. listopadu 2019
svátek slaví Tibor, zítra Sáva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.