Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Čokoládovo-bramborový dort z Porýní 16.1.2011, rubrika: Recepty Brambory oloupeme a syrové na jemno nastrouháme do hrnce. Vymačkáme v šátku, tak, abychom z nich dostali co nejvíce tekutiny a odložíme. Ale nesmíme být na světle, protože v krátké době dokáží nabýt barevného odstínu.
více...


Pařížský krém 12.1.2011, rubrika: Recepty - technologický postup - smetanu a cukr přivedeme v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme prosátý kakakový prášek. Necháme zchladnout a dáme uzrát do lednice, nejlépe přes noc. Druhý den vyšleháme v pevnou neroztékavou náplň.
více...


Sladká tečka na konec léta 20.10.2010, rubrika: Recepty Postup: Oloupaná jablka zbavíme jádřinců, nakrájíme na tenké plátky, zasypeme cukrem a necháme 30 minut odležet. Pak přidáme ostatní suroviny, vše promícháme a těsto nalijeme na tukem vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech. více...


Lychee jely cup - asijská receptura Lychee jely cup - asijská receptura 12.10.2010, rubrika: Recepty Na rozdíl od želatiny a některých dalších běžně používaných želírujících látek, konjak želé netaje snadno v ústech a pokud se želé po vložení do úst nerozkouše, může sklouznout do hrdla a způsobit jeho ucpání. více...


Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -1. Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -1. 4.10.2010, rubrika: Recepty Světlý mousse je neochucen a je vyhrazen pro námět cukrářského tvůrce, aby jej dochutil podle své představy či aktuálního požadavku vycházejícího z chuťových představ zákazníka. více...


Marokánky Marokánky 6.8.2010, rubrika: Recepty Svaří se dohromady voda, škrob. sirup, sušené mléko, cukr, margarín, kůra, buráky a rozinky. Po částečném vychladnutí se přidá mouka, zamíchá a sáčkem se stříkají na vymazaný plech hromádky, které pak stlačíme do placičky. více...


Croccantino arachide od Accordiho Croccantino arachide od Accordiho 4.8.2010, rubrika: Recepty V pánvi s tlustým dnem (nejlépe mosazné) připravíme karamel - cukr pomaličku mícháme do husté zlaté tekutiny. Mícháme čím dál intenzivněji, aby se karamel nepřipaloval. více...


Sladké letní osvěžení & s Philadelphií v kuchyni Sladké letní osvěžení & s Philadelphií v kuchyni 2.8.2010, rubrika: Recepty Smoothie z lesního ovoce a pro děti barevné zmrzliny, které jsou díky 100% přírodním ingrediencím ve Philadelphii zdravým pochutnáním a odměnou. Všechny tyto recepty se dají připravit také v odlehčené verzi, při použití sýru Philadelphia light. více...


Kůrka musí zvonit 20.7.2010, rubrika: Recepty Ráno už stačí formy s těstem vložit do trouby vyhřáté na dvě stě stupňů a nechat hodinu péct. "Ještě horký chleba vyklopte z formy a teprve potom jej nechejte vychladnout," popisuje osvědčený postup pekařka. více...


Tiramisu bez vajec 3.7.2010, rubrika: Recepty Měkký tvaroh rozmícháme s moučkovým cukrem, přidáme skořici a vaječný likér. Mezitím si rozpustíme želatinu v horké vodě. Ušleháme si šlehačku, kterou spojíme s tvarohovou hmotou. Nakonec vmícháme rozpuštěnou želatinu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38     
další >>

Dnes je neděle 5. dubna 2020
svátek slaví Miroslava, zítra Vendula

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.