Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Velikonoce v kombinaci cukrářů a kuchařů 2.4.2010, rubrika: Recepty Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme rozpuštěný margarín, žloutky, sůl a mouku. Vypracujeme tužší těsto a necháme vykynout. Z vykynutého těsta vyválíme obdélník o tloušťce asi 1 cm, který poklademe na silné plátky. více...


Velikonoční pečení po polsku 31.3.2010, rubrika: Recepty Z těsta vyválíme dlouhý válec, který nakrájíme na 20 malých dílků. Každý dílek rozválíme na tenký váleček o délce asi 35 cm a stočíme jidášky do tvaru spirály (tvar má připomínat stočený provaz, na kterém se Jidáš oběsil). více...


VELIKONOCE s Fialou / -5. 30.3.2010, rubrika: Recepty Zhotovenou Rührkuchen hmotu vložíme na plech vyložený pečným papírem, uhladíme a upečeme.

Po vychladnutí koláč potřeme meruňkovou marmeládou (může být nahřátá), na koláč "nalepíme" na tenko (2mm) rozválený macipán. více...


VELIKONOCE s Fialou /- 4. 29.3.2010, rubrika: Recepty Hmotu rozetřeme na plech vyložený pečným papírem nebo vymazaný a lehce pomoučněný.
Na povrch rozvrstvíme rybíz a pečeme.
Po vychladnutí potřeme vaječnolikérovou šlehačkou
Řezy necháme asi 1 hodinu v ledničce ztuhnout. více...


Velikonoce s FIALOU / - 3. 26.3.2010, rubrika: Recepty Jablečné kousky smícháme s Quarbällchen hmotou. Prostřednictvím dávkovače na donuty vytvoříme kroužky (případně i ručně) a vložíme do oleje. Během pečení kroužky častěji obracíme. Teplota tuku: ca. 175 °C. Doba pečení: ca. 8 minut.
více...


VELIKONOCE s Fialou / -2 16.3.2010, rubrika: Recepty Šunku, sýr, a koření smícháme s hmotou Quarkbällchen.
Hmotu nabereme pomocí zmrzlinových kleští nebo lžíce a vložíme do tuku.
Během pečení častěji obracíme.
Teplota oleje: ca. 165-175 °C
Doba pečení ca. 10 minut
více...


VELIKONOCE s Fialou / -1. 16.3.2010, rubrika: Recepty Hmotu zmrzlinovými kleštěmi nebo lžící vložíme do tuku.Během pečení častěji obracíme.Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C. Doba pečení : ca. 10 minut. Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru. více...


Jahodový sen s lesními plody 4.3.2010, rubrika: Recepty Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody.
doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...


Sicilské trubičky Cannoli 23.2.2010, rubrika: Recepty Máslo nakrájíme na malé kousky. Mouku nasypeme na vál a uprostřed vytlačíme prohlubeň.
Do důlku vložíme máslo, 25 g cukru a sůl. Vše důkladně promícháme. Přilijeme brandy.
Směs ručně prohněteme až do stavu pevného, ale tažného těsta více...


Meruňové polevy 22.2.2010, rubrika: Recepty Teplá meruňková poleva zasychá rychle, a vytváří i určitou ochrannou vrstvu. Zpomaluje vysýchání pečiva a napomáhá jeho delší čerstvosti a taktéž zvyšuje atraktivnost chuti použitého pečiva. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je pondělí 21. ledna 2019
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.