Cukrář.cz

Reklama



Recepty


VELIKONOCE s Fialou / -1. 16.3.2010, rubrika: Recepty Hmotu zmrzlinovými kleštěmi nebo lžící vložíme do tuku.Během pečení častěji obracíme.Teplota pečení: ca. 165 až 175 °C. Doba pečení : ca. 10 minut. Po upečení vyválíme tvarohové míčky ve vanilkovém cukru. více...


Jahodový sen s lesními plody 4.3.2010, rubrika: Recepty Na řezu dezertu je piškotový korpus spojen jahodovou pěnou a uprostřed se nachází čerstvá jahoda. Dezert je doplněn jahodovou omáčkou a lesními plody.
doplněna svěží vůní a chutí lesních plodů. více...


Sicilské trubičky Cannoli 23.2.2010, rubrika: Recepty Máslo nakrájíme na malé kousky. Mouku nasypeme na vál a uprostřed vytlačíme prohlubeň.
Do důlku vložíme máslo, 25 g cukru a sůl. Vše důkladně promícháme. Přilijeme brandy.
Směs ručně prohněteme až do stavu pevného, ale tažného těsta více...


Meruňové polevy 22.2.2010, rubrika: Recepty Teplá meruňková poleva zasychá rychle, a vytváří i určitou ochrannou vrstvu. Zpomaluje vysýchání pečiva a napomáhá jeho delší čerstvosti a taktéž zvyšuje atraktivnost chuti použitého pečiva. více...


Valentýnská malinová srdce 12.2.2010, rubrika: Recepty Ušleháme 200 g smetany do tuhého stavu. Z malin vytvoříme pyré protlačením přes síto. Vmícháme 200 g smetanového sýru, smetanu a 4 lžíce práškového cukru. Krém nastříkáme na spodní polovinu srdce. více...


Dýňová polévka Johna Wintera s krémem z vanilkové zmrzliny 10.2.2010, rubrika: Recepty Vzniklé pyré dejte na plotnu, přidejte 250 ml vanilkové zmrzliny Ben & Jerry´s. Zvolna vařte na nejnižší stupeň, tak aby se směs důkladně prohřála.
více...


Arnoldův Ben & Jerry's Crème Brulée 9.2.2010, rubrika: Recepty Těsně před servírováním: nasypte libovolné množství cukru na povrch vaječných krémů, tak aby každý z nich byl pokryt tenkou vrstvou cukru. Zkaramelizování dosáhneme buď pomocí cukrářské plynové pistole více...


Výroba domácího karamelu 8.2.2010, rubrika: Recepty Karamelizování znamená suché zahřátí cukru při vysoké teplotě, kdy se jeho vzhled proměňuje ve světle žlutou až tmavě hnědou, lesklou hmotu s typickým aromatem pražení.
Karamelizace je proces oxidace cukru, kdy jeho reakce je odvislá od druhu cukru více...


Bavorský krém 27.1.2010, rubrika: Recepty Vaječno – mléčnou směs za mírné teploty (nejlépe ve vodní lázni) mícháme do zhoustnutí.
Provedení zkoušky: Žloutkový krém při ponoření dřevěného dřívka do krému musí zůstat přilnutý a zároveň reaguje změnou polohy při lehkém fouknutí dechem. více...


Domácí výroba žvýkačky 25.1.2010, rubrika: Recepty Doma si lze vyrobit mnohé, ale žvýkačka nepatří mezi cukrovinkové produkty, které bychom si sami zhotovovali. Největší problém spočívá v surovinách, které si lze obtížně obstarat. Přesto je možné si ji ze zájmu takovýto druh zkusit doma zhotovit. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je sobota 20. července 2019
svátek slaví Ilja, zítra Vítězslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.