Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Velikonoční věnec s mandlemi a sezamem 18.03.2008, rubrika: Recepty Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední a dále pokračujeme tak, že vnější provazce pokládáme střídavě přes provazec střední více...


Velikonoční chléb 17.03.2008, rubrika: Recepty Rozinky smícháme s rumem a necháme 20 minut působit. Do mísy vsypeme mouku a uprostřed vytvoříme prohlubeň. Do ní vložíme rozdrobené droždí a za přidání vlažného mléka a trochy mouky promícháváme. více...


Velikonoční beránek po bavorsku 15.03.2008, rubrika: Recepty Velikonoční svátky díky letošnímu jarnímu úplňku, který nastává 2 dny po prvním jarním dnu už otvírají zádveří našich kuchyní a pomalu nastane čas pro přípravu tradičních pokrmů. Zkusíme beránka jak jej provádí některé domácnosti v Bavorsku. více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 3 21.12.2006, rubrika: Recepty Čokoláda je náročná a vyžaduje dodržení správných poměrů a teplot. To platí i pro dílnu ve které budeme pralinky vyrábět. Dokonalý úspěch zaručuje pouze klimatizovaný prostor se stálou teplotou okolo 18 °C více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 2 20.12.2006, rubrika: Recepty Tento jednoduchý recept patří do oblíbené řady cukroví připravovaného za studena. Připravíme si báječné kuličky, ve kterých je chuť sušených meruněk a ořechů doplněna lehkostí burizonů více...


VÁNOČNÍ RECEPTY 19.12.2006, rubrika: Recepty Vánoce jsou plné symboliky, a tak na vánoční míse nesmí chybět vedle dalších nápaditých tvarů ani hvězdičky a kometky. Po dohotovení můžeme kometky lehounce poprášit zlatým práškem a hned je tu záře z Betléma. více...


Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou 24.10.2006, rubrika: Recepty : 200 g kedlubny, 200 g mrkve, 100 g celeru, 120 g cukety, 20 g česneku, 200 g brokolice, 200 g květáku, 50 g žampiónů, 1/8 l šlehačky, 1/8 l zeleninového vývaru, trochu soli a pepře, 2 vejce. více...


Receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... IV. 03.09.2006, rubrika: Recepty Někdo raději sáhne po plněném kousku, je vláčnější, a nekřupe.
A i zde se nabízí mnoho možností a s troškou kreativity je zde otevřená možnost pro vlastní tvorbu. více...


... receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... III. 29.03.2006, rubrika: Recepty Bílé karolínky - Opustíme domov a vydáme se opět do Anglie. Karolínky jsou pestré a skutečně lahodné kousky. Ovoce udržuje karolínky vláčné a dodává jim atraktivní vzhled i neopakovatelnou chuť. Určitě si je oblíbí dospělí i děti. více...


...receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... II. 27.03.2006, rubrika: Recepty Kiwi lístky - Vynikající nová receptura z máslového lineckého těsta slepovaného kiwi marmeládou. Lístky jsou velmi atraktivní, nejen svěží chutí, ale i kontrastní vzhledem. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38     
další >>

Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.