Cukrář.cz

Reklama



Recepty


Dezert pohádka 8.2.2003, rubrika: Recepty Recepty při příležitosti stého výročí založení školy věnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštěm více...


Makový hřbet 3.2.2003, rubrika: Recepty více...


Tontiho recepty 29.1.2003, rubrika: Recepty Několik receptů od světově proslulého cukrářského mistra Elisea Tontiho - Cukrář výtvarného profilu, jehož originální tvorba i kopie jsou bez zaváhání rozeznatelné mezi různorodou nabídkou cukrářských výrobků. více...


Sacher dort 28.1.2003, rubrika: Recepty Recept na dort Sacher, pro úplnost je nutno zdůraznit, že se nejedná o originální postup, protože receptura je přísným tajemstvím hotelu Sacher ve Vídni. více...


Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem, calvadosem a skořicí 13.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jablečný konfit:
Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem. více...


Burisonové hrudky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala. více...


Křížaly s čokoládovou polevou 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr. více...


Čokoládové kuličky 12.12.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni spolu s bílým vínem, pak odstavíme a vmícháme máslo a žloutek, pořádně umícháme dohladka. Poté vmícháme rozdrobenou bábovku (vánočku nebo piškoty) více...


Koláč z kávy a mrkve - senzační součást podzimního dne 2.12.2002, rubrika: Recepty Promíchejte všechny suché složky v míse. Ve druhé nádobě pak našlehejte vejce a přidejte k nim kávu, hotovou směs smíchejte se suchými ingrediencemi v míse, nejlépe mixérem. Lžící nebo vařechou nakonec vmíchejte ořechy a rozinky. více...


Punčové dortíčky 20.11.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jeden korpus prokrojíme v polovině tak že nám vzniknou dva tenké pláty. Potřeme je na povrchu marmeládou. Druhý korpus nakrájíme na proužky asi 3 cm silné. Do hlubokého plechu dáme na spod potřený korpus ... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. března 2019
svátek slaví Radek, zítra Leona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.