Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Skalický trdelník Skalický trdelník 3.8.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Trdelník svůj název obdržel od válečku- trdlice na něhož se navinuje těsto, a který vešel ve známost pod zlidovělým označením trdlo.
Skalický trdelník obdržel jako první slovenský výrobek ochrannou známku Evropské unie více...


Odpalované těsto Odpalované těsto 31.7.2020, rubrika: Recepty Karamel: 200g cukru, 200ml šlehačky. Za stálého míchání rozpustíme cukr, Až má zlato-hnědou barvu, tak za stálého míchání pomalu vlijeme horkou smetanu a necháme ještě, za stálého míchání, pár minut zredukovat. více...


Zakladní cheesecake - New York style Zakladní cheesecake - New York style 27.7.2020, rubrika: Recepty Cream cheese, cukr, mouku a extrakt smíchejte do hladka, postupně přidávejte jedno po druhém vejce, stále míchejte /pomalu v mixeru/, nakonec přimíchejte zak. smetanu.
Nalijte směs na upečenou krustu. více...


Americké sušenky Americké sušenky 24.7.2020, rubrika: Recepty Důležité jsou také hmotnostní nuance: příliš mnoho mouky způsobuje drobivou konzistenci sušenek. Nedostatek mouky může znamenat, že těsto se v troubě rozteče dotenka. Pokud jde o cukr, rozhodně nezkoušejte krystal, pro tenhle recept. více...


Ženy a čokoláda Ženy a čokoláda 20.7.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy 300 žen bylo podrobeno testům, kdy jim byly promítnuty snímky různých potravin. Ze všeho nejvíce zareagovaly účastnice testu na obraz čokolády, kdy se jim ve tváři objevil výraz maximální spokojenosti podpořený širokým úsměvem a září očí. více...


Punčový dort Punčový dort 17.7.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zvyšným sirupom rovnomerne polejem len namočené pásy. Tie suché sa napijú sirupu od tých namočených a malo by vzniknúť mramorovanie. Natriem zvyšným džemom a dám tretí piškotový korpus. více...


Med z turecka Med z turecka 15.7.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Ideální doba míchání při výrobě většího množství je kolem tří hodin, kdy necháme teplotu poklesnout až do stavu výraznějšího ochlazení, můžeme přidávat dopředu opražené a nasekané lískové ořechy více...


Zkuste kávu takto Zkuste kávu takto 13.7.2020, rubrika: Káva Bosenský způsob - Do džezvy o obsahu 10 cl vložíme kostku cukru, doplníme do tří čtvrtin čerstvou studenou vodou a obsah konvičky uvedeme do varu. Poté odstavíme, přidáme 7 g jemně umleté kávy, promícháme lžičkou a přivedeme opatrně k varu. více...


Jablečný dezert sira Ramsaye Jablečný dezert sira Ramsaye 10.7.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Tento dezert je mnou upravená obměna oblíbeného anglického dezertu známého pod názvem Eve´s pudding," říká Gordon Ramsay. "Pro zlepšení chuti nechávám jablka s cukrem a máslem zkaramelizovat. více...


Historie zmrzliny Historie zmrzliny 8.7.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Výrobu zmrzliny pravděpodobně umožnil vynález muže jménem Blasius Villafranca z Říma. V roce 1550 přišel na to, že je možné dosáhnout bodu mrazu, když se ke sněhu přidá ledek nebo sůl. Díky tomu se mu povedlo vyrobit zmraženou krémovou směs více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236     
další >>

Dnes je pondělí 3. srpna 2020
svátek slaví Miluše, zítra Dominik

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.