Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Původ obložených chlebíčků Původ obložených chlebíčků 23.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Přines kus chleba a dej do něho kus roštěnky!" Sluha potřel dva kusy chleba máslem, obložil jej masem a přinesl svému pánovi k hracímu stolu. Tento příběh se prý udál roku 1733 více...


Náměty na využití čokoládových polotovarů II. Náměty na využití čokoládových polotovarů II. 17.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nabízí se možnost použití záměny čokoládové polevy s kakaovým máslem za polevu tmavou na máčení s akopolem. Není náročná na zpracování jako čokoládové polevy (temperace) a přitom má zachovány některé znaky čokoládových polev. více...


Náměty na využití čokoládových polotovarů I. Náměty na využití čokoládových polotovarů I. 13.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pokud zvolíte pro výrobu tohoto dezertu čokoládu s kakaovým máslem, tak jmenované polotovary nejprve vytemperujeme a teprve potom přidáme rozpuštěný fondán, upravené meruňky i burizony. více...


Čokoládovo - bramborový dort z Porýní Čokoládovo - bramborový dort z Porýní 9.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Brambory oloupeme a syrové na jemno nastrouháme do hrnce. Vymačkáme v šátku, tak, abychom z nich dostali co nejvíce tekutiny a odložíme. Ale nesmíme být na světle, protože v krátké době dokáží nabýt barevného odstínu. více...


Sladovací preparáty - ano, ale s mírou! Sladovací preparáty - ano, ale s mírou! 5.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je třeba vědět, že přílišná přísada cukru poškozuje lehkost a kyprost těsta, které se stává těžkým a někdy je zapotřebí jeho kvas podpořit pečivovým práškem z důvodu, že kvasnice jsou nedostatečné. více...


Kokosky Kokosky 2.10.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Kokoska je nedílná součást každé cukrárny a pokud je optimálně zhotovena, náleží k cukrářskému sortimentu, který je žádaným artiklem. více...


Medovník - jeden z mnoha Medovník - jeden z mnoha 27.9.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Sodu a ocet smícháme. Do hrnce! dáme máslo, med, cukr a vymícháme pak přidáme ocet se sodou a vymícháme znovu. Směs dáme na oheň za stálého míchání přidáme 2 vejce, a mícháme až se na povrchu objeví pěna . více...


Handikep domácích týmů na soutěžích Handikep domácích týmů na soutěžích 25.9.2017, rubrika: Akce a soutěže V soutěžích se hodnotí smyslově. Je to zrakový vjem, chuť, vůně a zkušenost s takovouto prací. Komise hodnotí spoustu dalších faktorů, jakými jsou celkový dojem soutěžní práce, příprava, souhra týmu, technika práce, čistota, dodržov více...


Ořechová rozmanitost Ořechová rozmanitost 22.9.2017, rubrika: Pouze hlavní zprávy Obsahují rostlinné oleje, které se z velké části skládají ze zdraví prospěšných nenasycených mastných kyselin, část vitaminů, především ze skupiny B, a také pro lidské zdraví nezbytné minerální látky, jako jsou draslík, vápník nebo fosfor. více...


Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 20.9.2017, rubrika: Tipy a triky Je to široký sortiment různých mediciálních bonbonů a čerstvého ovoce pro zdraví člověka,
které se často zakomponuje do cukrářských výrobků. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203     
další >>

Dnes je čtvrtek 14. prosince 2017
svátek slaví Lýdie, zítra Radana a Radan

Top 5 měsíce

Reklama

Tipy na recept

Reklama

(c) 2001-2017 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.