Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Velikonoční dezertní minidort 10.4.2009, rubrika: Recepty Dortový piškotový korpus potřeme meruňkovou marmeládou a vložíme jej do poolejovaného a pocukrovaného ráfku. Prostor vyplníme šlehačkovým krémem.
Piškotový korpus vložíme do ráfku, který do poloviny naplníme šlehačkovým krémem. více...


Velikonoční berlínské vejce 9.4.2009, rubrika: Recepty Koblihové těsto bez odležení hned zpracováváme do tvaru vejce. Necháme nakynout po dobu 15 minut. Vejce tlakem vytvarujeme a necháme déle odležet. Po době ¾ kynutí necháme 10 minut odležet. Smažíme při teplotě 175 °C po dobu 7 minut bez poklice. více...


Velikonoční oko 8.4.2009, rubrika: Recepty Kynuté těsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formičkou ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovině kynutí uprostřed plochy vytlačíme důlek a prostor vyplníme pečným pudingem a vložíme půlku meruňky. více...


GASTROHRADEC 2009 -fotoozvěny / -5. 7.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Jaký dojem zanechal letošní Hradec, který po dobu svého trvání byl náročnou Křížovou cestou se svými dosavadními čtrnácti zastaveními? Určitě byl krásný v naději do něho vložené. Ještě krásnější se stal pro ty kdo dosáhli na cenné mety. více...


GASTROHRADEC 2009 -3. místa / - 4. 6.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Být hodnotitelem vrcholové gastronomie znamená zdolat výšiny kulinářských soutěží a to jak v teoretické tak i praktické rovině. Většinu z nich zdobí mnohá ocenění získaná díky jejich oborovému umu kalenému ve výhni dlouhodobých poznatků. více...


GASTROHRADEC 2009 - 2. místa / - 3. 5.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Skončit na druhém místě může být úspěch, popřípadě i neúspěch. Záleží s jakým záměrem dotyčný na soutěž přijížděl. Stanutí na takovémto postu lze v každém případě označit za vynikající, kdy bývá zpravidla doprovázeno zlatou medailí. více...


GASTROHRADEC 2009 - 1. místa / -2. 4.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Být přítomen na "Hradci", znamená být v běhu kulinářského dění v první skupině gastronomické české extraligy. Probojovat se do zlatého pásma či dokonce zvednout nad hlavu pohár vítězství, obnáší životní úspěch pro zúčastněného. více...


GASTROHRADEC 2009 - /1. 3.4.2009, rubrika: Akce a soutěže Největší česká gastronomická soutěž konaná již po čtrnácté v 9. největším městě České republiky, vpisuje do podtextu své charakteristiky též další významový pojem pod názvem SALÓN GASTRONOMICKÝCH SOUTĚŽÍ. více...


Valná hromada AKC ČR 2.4.2009, rubrika: Akce a soutěže „Myslím si, že my všichni můžeme být hrdi na to, jak významně je již dnes naše Asociace vnímána i na státní a mezinárodní úrovni,“ prohlásil Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. více...


Barvení cukrářských výrobků 30.3.2009, rubrika: Tipy a triky Oblíbené restaurace, cukrárny a kavárny nejsou populární jenom z toho důvodu, že se tam podávají kvalitní pokrmy, ale též i proto, že i prostředí těchto provozoven je harmonické a přítažlivé, zkrátka, kde vše je tak, aby to dělalo největší laskominy. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.