Reklama |
Archiv zpráv
Moderní klasika ve Fuzion Café
13.9.2006, rubrika: Business
Oživlá éra předminulého století v současné době se představila chodcům pohybujících se v prostoru Prahy 1 v podobě prvního rozvážkového bicyklu Delibike v České republice.
více...
Mladí kuchaři, cukráři a číšníci využívají zázemí přední gastronomické společnosti
12.9.2006, rubrika: Cukrařina
Kvalitní juniorští kuchaři či cukráři - nejmodernější vybavení kuchyní a restauračních provozů. Takový je vztah prestižního odborného učiliště gastronomie U Krbu v Praze a společnosti Fast Food Servis s.r.o.
více...
Czech Carving Cup
11.9.2006, rubrika: Akce a soutěže
21. října 2006 Ostrava – výstaviště Černá louka, propozice a kompletní informace ke stažení
více...
Receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... IV.
3.9.2006, rubrika: Recepty
Někdo raději sáhne po plněném kousku, je vláčnější, a nekřupe.
A i zde se nabízí mnoho možností a s troškou kreativity je zde otevřená možnost pro vlastní tvorbu. více...
Pravidla pro udělení značky kvalitních potravin Klasa se zpřísní
1.9.2006, rubrika: Business
Značka kvality KLASA znamená ocenění výrobků, které splňují nejpřísnější požadavky kvality a vyznačují se základními prioritami, kterými jsou tuzemskou výroba s převážujícím tuzemským původem surovin a nadstandardní kvalitou.
více...
Zmrzlinu ovládají cizinci
28.8.2006, rubrika: Business
Poslední z nejznámějších, ryze českých značek zmrzliny už patří do zahraničních rukou. Tradiční Míša, Nanuk nebo Eskymo totiž už patří společnosti Unilever. Ta tím posílí svou rodinu zmrzlin Algida a zároveň svou pozici jedničky na českém trhu.
více...
Kávu, prosím!
25.8.2006, rubrika: Káva
Proč se doma omezovat pouze na turka nebo rozpustnou kávu, když milujete espreso, latté nebo kapučíno? Vždyť stačí rozšířit portfolio kuchyňských spotřebičů o některý z dostupných strojů na kávu.
více...
Tmavé pečivo nemusí být vždy celozrnné
20.8.2006, rubrika: Suroviny
Ze zdravotního hlediska je lepší dávat přednost tmavému, tedy celozrnnému pečivu, před bílým. Je však třeba pozorně vybírat, protože ne každé tmavé pečivo je skutečně "tmavé".
více...
O půvabu kaváren a vůni Orientu
17.8.2006, rubrika: Business
"Nemáte tady někde coffeeshop?" nahnul jsem se v Naardenu k recepční v místní radnici. "Ale ano. Tady projděte dveřmi, chodbou pak úplně nakonec a doprava. Moc příjemný koutek," sekla profesionálně.
více...
Nanukový dort Čechům sebrat nejde
9.8.2006, rubrika: Suroviny
Češi utratí za zmrzlinu zhruba 2,5 miliardy korun ročně. Na trhu už zůstali jen tři velcí hráči. Unilever s Algidou, švýcarský kolos Nestlé, jehož součástí je výrobce zmrzlin Schöller
více...
|
Dnes je neděle 28. února 2021
svátek slaví Lumír, zítra Bedřich Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |