Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Smetana a tuky v mozku vyvolávají pocity štěstí 22.4.2004, rubrika: Suroviny Jídlo bohaté na smetanu nebo tuky vyvolává v mozku ohňostroj štěstí. Odhalení britských vědců by mohlo vysvětlovat, proč se někteří lidé nemohou nabažit zmrzliny nebo dezertů. více...


Podražil nám cukr, rýže - prachy mizí v černé díře 20.4.2004, rubrika: Cukrářská poezie První etapa „navyšování“ evropských cen začala. Rýže a cukr jsou předvoj budoucí cenové vlny, která opláchne naše staré cenové návyky. více...


TI R A M I S U - italský moučník bez vajec - DISKUSE jak na něj! 19.4.2004, rubrika: Recepty měkký tvaroh, vaječný likér, skořice mletá, cukr moučka, šlehačka ušlehaná, horká voda, želatina sypká, piškoty cukrářské, kakao na posypání, silná presso káva, griotte likér více...


Vyhovující registrační pokladny chybějí hlavně v pohostinství 15.4.2004, rubrika: Business Na výjimečně dobrý rok se letos mohou těšit dovozci a prodejci registračních pokladen. Vláda totiž schválila návrh zákona, podle kterého všichni obchodníci a hostinští budou muset používat registrační pokladny. více...


Ukřižování a vzkříšení Ježíše Krista 8.4.2004, rubrika: Cukrářská poezie Páteční den, ten časem je dějinným,
jenž éru lidstva černým písmem píše,
s křížem jde ten, kterýž je jediným
jehož dech i po smrti životem dýše,
- Ježíš je tím, kdož kříž svůj nese. - více...


Velikonoční mrkvový beránek 7.4.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 100 g mrkve, 3 žloutky, 125 g cukru, 1 lžička stouhané kůry z citronu, 2 lžíce citronové šťávy, 125 g strouhaných neloupaných mandlí, 100 g polohrubé mouky, 2 lžičky prášku do pečiva... více...


Vyhláška 137/2004 Sb. - KE STAŽENÍ 6.4.2004, rubrika: Hygiena Ve vyhlášce se podařilo prosadit několik změn - doba výdeje pokrmů na 4 hodiny na místo 3, výdej regenerovaných zchlazených pokrmů rovněž 4 hod. namísto 1 hodiny, teplota pokrmů před výdejem +65°C namísto +70°C, atd... více...


Velikonoční dort 5.4.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 140 g másla, 140 g moučkového cukru, 140 g loupaných strouhaných mandlí, 70 g polohrubé mouky, sníh ze 3 bílků, 1/2 prášku do pečiva více...


Velikonoční beránek z tvarohového těsta 5.4.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 250 g margarínu, 250 g cukru krupice, 250 g netučného tvarohu, 250 g polohrubé mouky, 3 vejce, 1/2 prášku do pečiva, strouhaná kůra z chemicky neošetřeného citronu, 50 g jader vlašských ořechů. více...


Tvarované velikonoční pečivo 2.4.2004, rubrika: Recepty Ingredience: 650-750 g polohrubé mouky, 1/4 l mléka, 2 vejce, 80 g másla, 50 g droždí, 4 kostky cukru, sůl více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.