Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Velikonoční beránci 3.4.2007, rubrika: Cukrařina Po upečení a zchladnutí převrácením formy beránka vyklepneme.
Necháme vychladnout, posypeme práškovým cukrem nebo potáhneme vanilkovým Mohrenglanzem. více...


Zelený čtvrtek 3.4.2007, rubrika: Cukrářská poezie O čtvrtu se spolu sešlo
v tuctu rovném apoštolů,
a k Mistrovi v místnost vešlo,
k velkému si sedlo stolu. více...


Velikonoční hnízda 3.4.2007, rubrika: Cukrařina Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček.
Vložíme na plech a krátce pečeme. Trubičkou č. 10 vytvoříme mandlovou korunu a na spodním plechu dopečeme. více...


Škaredá středa 2.4.2007, rubrika: Cukrářská poezie Středa škaredá je ve dnech
posledních na zemi Pána,
o ní praví v Bibli příběh,
od slova škaredit zvaná. více...


Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem 2.4.2007, rubrika: Cukrařina Písková hmota - 1000g SAND BASIC, 600g vajec, 500g jedlého oleje - Hněteme v hnětači s hákem na střední rychlost 2 - 3 minuty. Na konci krátce vmícháme oříškovou hmotu. více...


GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - co se vidí až na soutěži 1.4.2007, rubrika: Akce a soutěže Gastrojunior po třinácti letech své působnosti dospěl do stavu vyzrálé dospělosti a ocitá se v úvaze, v kterou stranu působnosti nasměruje své kročeje. Výraznou změnou oproti dřívějšku byla přenosová plátna a zvukové mikroporty. více...


GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - finálový průběh 30.3.2007, rubrika: Akce a soutěže GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP 13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY více...


GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP - stupně vítězů 29.3.2007, rubrika: Akce a soutěže GASTRO JUNIOR 2007 BRNO – NOWACO CUP 13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY více...


Sake - tradiční japonský nápoj 28.3.2007, rubrika: Suroviny V překladech do češtiny se běžně tvrdí, že sake je rýžové víno. Postup jeho výroby však je až na destilaci hodně podobný přípravě destilátů nebo výrobě piva. Základem pro výrobu sake je speciální druh rýže s vysokým obsahem škrobu. více...


V síti kávové posedlosti 27.3.2007, rubrika: Káva Nejúspěšnější kávový řetězec postavil svou pověst a image nejen na kvalitním chutném nápoji, ale i na pohodové, klubové atmosféře svých kaváren. Svůj první obchod s kávou otevřel před 35 lety. Přijde i do České republiky? více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je středa 12. prosince 2018
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.