Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Čokoholici žili už před 2.600 lety 18.7.2002, rubrika: Cukrařina Čokoláda je vášeň, která lidstvo ovládá již 2.600 let. Podle amerických vědců, kteří zkoumali ve Střední Americe mayskou keramiku, sahá historie čokolády o jedno tisíciletí dál, než se původně myslelo. více...


SINGAPURSKÝ ÚSPĚCH NAŠICH GASTRONOMŮ 16.7.2002, rubrika: Akce a soutěže Mimořádný úspěch na mistrovství světa dosáhl tým našich reprezentačních kuchařů a cukrářů v dosavadní historii českého soutěžního potravinářství, když z gastronomických vod vylovil zlatou a bronzovou medaili a celkově obsadil čtvrté místo. více...


CITRONÁT 10.7.2002, rubrika: Suroviny Citronát – je to plod cedrového stromu mající souvislost s citronem a melounem. Má silnou masitou kůru dosahující 2,5 až 3 kg hmotnosti. Chuť citronátu je lahodně nakyslá. více...


Mezinárodní běh kuchařů a cukrářů - 5. ročník 9.7.2002, rubrika: Akce a soutěže Sebou vemte: cukrářský dvouřadý rondon, cukrářské kalhoty, cukrářská čepice, šátek, zástěra
povoleny jsou sportovní boty. VAŘEČKA JAKÉKOLIV VELIKOSTI !!!!! PŘEDÁVÁ SE JAKO ŠTAFETOVÝ KOLÍK !!!!! více...


Cukrář roku 2001-2002 8.7.2002, rubrika: Akce a soutěže AKC ČR pořádá pod patronací a sponzorstvím firmy Martin Braun KG z Hannoveru prostřednictvím zástupce firmy pro Českou republiku Ing. Jaroslava Fialy - Cukrář roku - Martin Braun Cup
Ročník 2001-2002 - 07. - 09 listopadu 2002, Veletržní palác Praha více...


„O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o." 5.7.2002, rubrika: Akce a soutěže Zde se dozvíte rozdělení soutěžních disciplín, jak se bude hodnotit, co všechno musíte a nemusíte udělat při účasti v soutěži – kolik za to zaplatíte a co všechno krásné za to dostanete. Soutěž se uskuteční v Pardubicích 10. - 12. října 2002 více...


DIAMANT - 4.7.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nejjednodušší výroba! Bez trápení - bez chyb! Vynikající výsledky! více...


Koblihové variace z Krapfenkonzentrátu 3.7.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Koblihovým variacím z Krapfenkonzentrátu se meze nekladou! více...


Činitelé ovlivňující šlehatelnost bílků 1.7.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vaječné bílky ze kterých se získává pěna, která je základem pro výrobu zejména šlehaných hmot, jsou koloidním roztokem, který má své vlastnosti kdy se např. zvýšenou teplotou mění nevratným dějem (tzv. koagulací), ze solu na gel.
více...


Med jako potravina 1.7.2002, rubrika: Suroviny Med je složen z velké části (70%) z jednoduchých cukrů (cukru hroznového a ovocného). Ty bez jakékoliv předchozí proměny přecházejí ze žaludku do střeva na povrch sliznice, ze které se vtřebávají přímo do krve. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222     
další >>

Dnes je neděle 21. dubna 2019
svátek slaví Alexandra, zítra Evženie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.