Reklama |
Archiv zpráv
Sladká míza javoru
6.4.2011, rubrika: Cukrařina
Na pečení tohoto koláče se nejčastěji používají sirupy označované jako "medium amber" a "dark amber", tedy výraznější a tmavší varianty této lepivé delikatesy. Nejsvětlejší typ javorového sirupu, který má také nejjemnější chuť
více...
![]()
V království čtvercové čokolády
3.4.2011, rubrika: Cukrařina
V přízemí nás vítá s možností dát si kávu, čokoládu, něco sladkého k tomu a na chvilku posedět (schokolateria). A také je zde umístěna atrakce provozovny - schokokreation neboli možnost nechat si vyrobit tabulku čokolády přesně podle vašich představ.
více...
![]() ![]() ![]() ![]()
Mistrovské čokoládové variace
25.3.2011, rubrika: Recepty
Konečná příprava
Z korpusu vykrojíme velký a malý kruh. Nazdobíme ho ganache a do středu rozmístíme "doutníky", které naplníme malinami a dozdobíme čokoládou Chantillly. více...
Marcipánové a linecké labutě
11.3.2011, rubrika: Recepty
Z lineckého těsta se vypíchne slza která se upečene.Z marcipánu se vytvoří esko jako krk ten se po stuhnutí obarví špička na červeno jako zobák a tečky modré jako oči. Z bílkové polevy tužší se nastříkají na papír sáčkem a drobnější trubičkou křidýlk
více...
Bílkový krém do listových trubiček
4.3.2011, rubrika: Recepty
Cukr svař na očko (udělej si z drátku malé očko velikosti nehtu a ponoř do hustého vařícího cukro a foukni do očka a pokud se ti budou dělat bubliny jak z bublifuku) tak to začni přilévat do šlehajících bílků.
více...
|
Dnes je neděle 28. února 2021
svátek slaví Lumír, zítra Bedřich Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |