Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Frigomat dobývá obchodní kóty Frigomat dobývá obchodní kóty 28.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Společnost CESK, a.s. si upevňuje na českém trhu pozice, jak ukázal Mezinárodní potravinářský veletrh Salima v Brně. Významné zmrzlinářské společnosti používaly jeho výrobník točené zmrzliny FRIGOMAT. více...


GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - epilog /-3. GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - epilog /-3. 24.3.2014, rubrika: Akce a soutěže V přidané hodnotě množiny soutěžících, která se ve dvou dnech v Kroměříži sešla, nebylo tzv. místy k hnutí. Pořadatelé si bezesporu o své vůli kousli do velmi tvrdého oříšku a nejednou sáhli na samé dno svých sil.
více...


GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - dorty /-2. GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - dorty /-2. 23.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Kroměřížský TESCOMA CUP 2014 měl v cukrářské kategorii dvě věkové kategorie, které se lišily nejenom věkem, ale i soutěžním zadáním. Oproti juniorským muffinám měli seniorští tvůrci zadání ve "Slavnostním výrobku s jarní tématikou"
více...


GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - muffiny /-1. GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - muffiny /-1. 22.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský juniorský námět zněl CUPCAKES s jarní tématikou a měl následující požadavky:
Soutěžící vyrobí 6 kusů výrobků CUPCAKES (zdobený muffin) s jarní tématikou, 4 kusy výrobku budou výstavní a 2 kusy degustační. více...


Kurz kopečkové a točené zmrzliny Kurz kopečkové a točené zmrzliny 20.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky. více...


Pařížská šlehačka a krém Pařížská šlehačka a krém 17.3.2014, rubrika: Cukrařina - technologický postup - smetanu, cukr a ztužený tuk přivedeme opět v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme čokoládovou polevu ( tabulkovou rozlámeme na menší kousky ) a prosátý kakový prášek. více...


Historická mluva čokolády Historická mluva čokolády 14.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.

více...


Jádrová trubička Jádrová trubička 10.3.2014, rubrika: Recepty Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...


Pajerský koláč Pajerský koláč 8.3.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na plech položíme namaštěný papír (pergamen apod.), posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem a přehneme okraje více...


Cukrářské výtvarnictví Cukrářské výtvarnictví 3.3.2014, rubrika: Akce a soutěže Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. února 2019
svátek slaví Lenka, zítra Petr

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.