Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vánoční Betlém Vánoční Betlém 19.12.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Specialistou na obří betlémy je řezbář Jiří Halouzka, který sestavil betlém z padesáti figur v životní velikosti. Například Josef měří v jeho podání dva metry a slon, který je vyrobený ze dřeva dvou stromů, váží půl druhé tuny.


více...


Barevný plát vláčný od Fialy Barevný plát vláčný od Fialy 18.12.2013, rubrika: Recepty Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku více...


Ořechová štola od Fialy Ořechová štola od Fialy 17.12.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pečeme při teplotě asi 210 - 200 °C po dobu asi 50 minut.
Ihned po dokončení pečení potřeme ještě teplou štolu rozpuštěným máslem a posypeme směsí vanilinového cukru. Po zchladnutí posype práškovým cukrem.
více...


Zmrzlinová profesionální škola v Brně Zmrzlinová profesionální škola v Brně 11.12.2013, rubrika: Akce a soutěže Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.

více...


Čokoládová pralinka Čokoládová pralinka 3.12.2013, rubrika: Cukrařina „Do krémů a náplní pralinek, jejichž výrobcem je společnost Belcolade se 64procentním obsahem kakaa, přidávám olivy i speciální octy, sýr, koření i alkohol, také ústřice. více...


Fruktóza a pečení Fruktóza a pečení 28.11.2013, rubrika: Suroviny Fruktóza je přírodní monosacharid běžně se vyskytující ve zralém a různém množství a proto je označována jako ovocný cukr. Má přibližně o 20 % vyšší sladivost než cukr řepný. více...


Fondánová hmota zblízka Fondánová hmota zblízka 27.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Fondán se používá především k polévání cukrářských výrobků, jako jsou věnečky, větrníky, punčové řezy a pod. Fondán se také uplatní jako náplň do bonbonů a trvanlivějších cukrářských výrobků. více...


Začínejte až druhým šálkem Začínejte až druhým šálkem 25.11.2013, rubrika: Káva Autoři článku doporučují citlivě reagujícím a nemocným lidem přejít na kávu bez kofeinu, nebo rezignovat na pití kávy vůbec. "Nebo by snad náruživí ´kofeinisté´ měli začínat svůj den až druhou kávou?" více...


Citronové sušenky Citronové sušenky 20.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tyto sušenky se narodily pro milovníky citrónové chuti, možná lépe řečeno citrusové chuti, protože namísto citrónu můžeme použít také pomeranč nebo limetku. Jsou svěží a osvěžující.

více...


Čtenáři na téma "šmetrlón" Čtenáři na téma "šmetrlón" 18.11.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vše na vále dobře, ale rychle propracujeme a dáme na 2 hodiny do lednice, aby se dobře rozložila mouka.Pokud se těsto lepí, což je způsobeno vhlkoutí mouky, stačí přidat mouku a zapracovat. Vyvalujeme silnější plát asi jako na linecké. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.