Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -2. CESK přivezl do Brna malý SIGEP / -2. 23.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Navzdory tomu, že brněnská Salima na svou bývalou slávu jen pouze vzpomíná, přijeli se do Brna podívat i zástupci italského FRIGOMATU a to v té nejsilnější sestavě majitele společnosti a generálního ředitele. více...


CESK přivezl do Brna malý SIGEP  /- 1. CESK přivezl do Brna malý SIGEP /- 1. 21.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Charisma tohoto stroje spočívá v jeho kosmické vizáží typu „létajícího talíře“ a rovněž v tom, že zákazník přímo vidí způsob samotné zmrzlinové tvorby. více...


Výroba domácího karamelu Výroba domácího karamelu 19.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Reakce je odvislá od druhu cukru, kdy ovocný cukr má bod ohřevu při karamelizaci na hodnotě 110 °C a sladový cukr na 180 °C. Krystalový cukr karamelizuje při teplotě 160 °C.
více...


Profitirols po italsku Profitirols po italsku 17.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Jeho plnění je dosti libovolné, může se použít klasická tuzemská náplň nebo šlehačka či pudingový krém, kdy se povrch dozdobuje čokoládou. více...


Dýňové muffiny Dýňové muffiny 15.2.2016, rubrika: Pouze hlavní zprávy Syrovou dýni rozkrojíme, oloupeme a odstraníme. Dýňovou dužinu nakrájíme na malé kostky a vložíme do hrnce. Přidáme trochu vody a soli a přivedeme do varu. Na střední stupni teploty dusíme asi 10 minut do měkka. více...


SIGEP 2016 - CESK přiváží malý SIGEP  do Brna! / - 8. SIGEP 2016 - CESK přiváží malý SIGEP do Brna! / - 8. 10.2.2016, rubrika: Akce a soutěže CESK a.s., která pravidelně je přítomná v Rimini na nedostižném SIGEPU, tak všechny exponáty, které byly ve výstavní režii italského výrobce znrzlinových strojů FRIGOMAT, tak nám v Brně na Salimě předvede SIGEP v malém. více...


SIGEP 2016 - Kouzelné karamelové kreace / - 7. SIGEP 2016 - Kouzelné karamelové kreace / - 7. 9.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Tradiční soutěž, která bývá jedním ze soutěžních vrcholů veletržní akce v RIMINI a mívá pokaždé dramatický průběh.Jedná se o soutěž PASTRY QUEEN, která je přehlídkou vrcholové cukrářské dovednosti. více...


SIGEP 2016 - Tisícero sladkých rozličností / - 6. SIGEP 2016 - Tisícero sladkých rozličností / - 6. 8.2.2016, rubrika: Akce a soutěže A ony, dojem dělající zrezivělé kusy nářadí jsou výrobky z čokolády, které vytvořila představivost a dovedné ruce cukrářských umělců. více...


SIGEP 2016 - Cesta k čokoládě / -5. SIGEP 2016 - Cesta k čokoládě / -5. 6.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Celkový rozsah výrobní kapacity čokoládových „tempírek“ začíná na hodnotě zásobníku 10 kg a jeho top možnosti v temperování nalezneme o v zásobníkové kapacitě 60 kg čokolády a hodinovém výkonu 200 kg, který nám představuje model TOP více...


SIGEP 2016 - Zmrzlinové stroje / - 4. SIGEP 2016 - Zmrzlinové stroje / - 4. 4.2.2016, rubrika: Akce a soutěže Pohled přes Jadranské moře nás ale zavádí opět do veletržního prostoru veletržního areálu v němž probíhal v těchto dnech víceoborový veletrh SIGEP, kde společnost FRIGOMAT předváděla nabídku svých zmrzlinářských strojů.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.