Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


DRŮBEŽKA 14.4.2003, rubrika: Suroviny Předně odpovíme na otázku, která byla též i naším anketním námětem, cože to vlastně drůbežka je. Vězte, že se značně odlišuje od názvu, jenž by nás směroval do zmíněné oblasti drůbežího chovu. Jedná se totiž o chlebové těsto. více...


"ZÁJEZD na GastroHradec 2003" 14.4.2003, rubrika: Akce a soutěže Vážení přátelé a kolegové, dovolujeme si Vás nabídnout
"ZÁJEZD na GastroHradec 2003" který pořádá pobočka Severní Morava a Slezsko / Datum: V úterý 24. dubna 2003 více...


CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN 11.4.2003, rubrika: Suroviny Čokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat přímo z přepravní nádoby při teplotě 20 - 22 °C. Ponechává si i po pečení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnění a potahování více...


Sýrový dort kakaový 9.4.2003, rubrika: Recepty Dezert na povrchu zdobený hořkou čokoládou. Na řezu dezertu korpus z drcených sušenek, spojen vrstvou tmavé čokoládové náplně a zakončen světlou vrstvou créme fraische. Chuť a vůně čokoládová, spolu s tvarohovou až lehce sýrovou. více...


MED JAKO POTRAVINA 8.4.2003, rubrika: Suroviny Med je složen z velké části (70%) z jednoduchých cukrů (cukru hroznového a ovocného). Ty bez jakékoliv předchozí proměny přecházejí ze žaludku do střeva na povrch sliznice, ze které se vtřebávají přímo do krve. více...


Preclík 7.4.2003, rubrika: Tipy a triky Záznamy hovoří o výrobě preclíku před více než před tisíci léty. Jeho původní tvar byl kruh s křížem uprostřed. Kříž a pletený kruh měly znázorňovat nástroje jejichž prostřednictvím byl Ježíš usmrcen. Pletený kruh znázorňoval provaz. více...




POTAHOVÝ FONDÁN - ZDOBÍCÍ TECHNOLOGIE 3.4.2003, rubrika: Suroviny Nejde jen o cukrářskou hmotu, ale o celou svébytnou a nutno říci velmi populární technologii zdobení dortů. Potahový fondán je svojí konzistencí hmota blízká marcipánu a svým složením spíše fondánu. více...


HAWAI DEZERT 2.4.2003, rubrika: Recepty Řez kakakové rolády potažený mohrenglanzem, bohatě ozdobený čerstvým ovocem, přeleštěný ovoželovou polevou. Chuť a vůně čokoládová, doplněná chutí čerstvého ovoce. více...


Jak vznikl název dalamánek 31.3.2003, rubrika: Cukrařina Pekaři vyrábí druh pečiva, jež se nazývá dalamánek. Původ tohoto pojmenování spadá do dob válek, které vedla Marie Terezie s Francouzi a Bavory. Roku 1742 vyvstala velká nouze o chléb a tím následně stoupla jeho cena. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je čtvrtek 27. června 2019
svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.