Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Jak si vybírat spolupracovníky 29.10.2002, rubrika: Tipy a triky Každý vedoucí to určitě už někdy zažil: ze dne na den odešel nějaký pracovník a volné místo pochopitelně bylo třeba co nejrychleji obsadit.
K dobré organizaci pohovoru patří příprava klidného prostoru, kde je možné se pohodlně posadit, apod. více...


Cukrářská balada 28.10.2002, rubrika: Cukrářská poezie Byla mladá, byla krásná,
šestnácte jí bylo let,
byla jako hvězda jasná,
překrásný byl na ni hled,
- každému se líbila. - více...


Poctivost a její dopad 27.10.2002, rubrika: Cukrářská poezie V politice často bývá
vždycky slibů mnoho,
kdo to dobře myslívá
pak zle mu je z toho. více...


Dort z jablk a švestek 24.10.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oloupeme jablka a vyjmeme jádřince. Jablka nakrájíme na plátky. 16 plátků si necháme stranou a zakapeme citronem, aby zůstaly bílé pro zdobení dortu. více...


Některé neznámé značky instantních káv jsou pouhou kávovinou 23.10.2002, rubrika: Káva Česká zemědělská a potravinářská inspekce zopakovala kontrolu instantních káv, které byly v minulosti předmětem falšování. Jako instantní káva může být označen pouze takový výrobek, který neobsahuje žádné příměsi kávovinových náhrad. více...


Igor MACÁŠEK a DIAMANTová OMEGA 22.10.2002, rubrika: Osobnosti Počátek vzniku firmy Omega CZ a Diamant lze charakterizovat jako zjednodušený romantismus. Sešli se dva mladí kluci a řekli si: "Pojďme podnikat." Že vizuální efektivní jednoduchost mívá složitější zázemí dosvědčuje skutečnost ... více...


SOUTĚŽ: zajímavé ceny a pro všechny zdarma vstupenka na veletrh HORECA 21.10.2002, rubrika: Akce a soutěže Ceny v soutěži:
- Pro všechny zúčastněné vstupenka na veletrh HORECA
- Káva od firmy Nescafé
- Značková vína
- Celoroční vstupenka na všechny výstavní akce do Veletržního paláce více...


Pardubická soutěž cukrářů a perníkářů 21.10.2002, rubrika: Akce a soutěže Mezi velkým množstvím různých soutěží cukrářů se dá říci, že naše soutěž, která byla v letošním roce již 5. ročníkem, se stává tradiční jak pro školy, kde se vychovávají cukráři, tak pro Hotelové školy, ale i pro cukráře a perníkáře profesionály. více...


PROBUZENÍ DO REALITY 20.10.2002, rubrika: Cukrářská poezie Dějiny jdou v paralele,
a jmenovatel je společný,
ten větší vždy všechno bere,
pro malého je osud nevděčný.

více...


Co se vyplatí vědět o droždí 15.10.2002, rubrika: Hygiena Koláče jako malované, do zlatova usmažené koblihy, a což teprve povidlové knedlíčky lehké jaké peří? Všechny tyhle kulinářské skvosty by se ale neobešly bez nevzhledné hmoty, která jim zajistí tu báječnou vláčnost a kyprost. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.