Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Italové už si v kavárnách nezapálí 11.1.2005, rubrika: Pouze hlavní zprávy Ke správné italské kavárně neodmyslitelně patří cappuccino, sklenka grappy a oblaka namodralého dýmu. Poslední položka od pondělí zmizí. Nový zákon zakazuje kouření na veřejných místech, tedy i v kavárnách, barech a restauracích. více...


26. Mezinárodní veletrh výroby zmrzliny, cukrářství a pekařství – SIGEP 2005 7.1.2005, rubrika: Akce a soutěže 22.1.-26.1.2005 - Plocha 90 000m2, 800 vystavovatelů (vybavení, přístroje, technologie, hotové výrobky a polotovary, dekorace, doplňky, vybavení a příslušenství, služby, tisk a publikace, …) více...


Kuličky RAFAELO 6.1.2005, rubrika: Recepty Tuk rozpustit a zchladlí smíchat s cukrem (s oběma),pridáme sušené mléko a asi 100 ml vody (míň),vypracujeme hladkou hmotu.Z hmoty děláme kuličky uvnitř s mandlí a obalujeme v kokosu!! více...


Pravý MEDOVNÍK 5.1.2005, rubrika: Recepty Je to starobylý recept ruských žen. Medovník se v originále jmenuje ryzik možná ryžik na výslovnosti nejsem si jistá. Je to překlad z ruského rodinného originálu, takže je trochu kostrbatý. více...


KOUZELNÉ JABLÍČKO 4.1.2005, rubrika: Akce a soutěže Se srdcem na dlani, v úctě a se snahou předat alespoň kapku naděje právě těm k níž osud nebyl příznivý v míře životní přízně, se uskutečnila akce pod názvem „Kouzelné jablíčko“, jejíž výtěžek putoval ve prospěch nadačního fondu „Kapka naděje“ více...


Čas Vánoc - čas rozjímání 28.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vánoce tkané v třpytu kouzla
svátek svátků nejsvětější,
dojetím slza z tváře sklouzla,
- slavíme den nejkrásnější. - více...


Ořechové tyčinky s kávovým krémem - vánoční recept 20.12.2004, rubrika: Recepty Uvaříme silnou kávu (2 odměrky kávy zalít 2 lžícemi horké vody). Ve vodě uvaříme pudink přimícháme ho i s cukrem krystal do teplé kávy. Vychladlou hmotu šleháme ručním šlehačem a přidáme do ní 1/8 rozměklého másla. více...


Ořechové měsíčky - vánoční recept 19.12.2004, rubrika: Recepty Vypracujeme těsto a na válu posypaném moukou ho vyválíme přes igelitový sáček. Z těsta vykrajujeme měsíčky a pečeme je na suchém plechu ve středně vyhřáté troubě. (Lze použít také klasické linecké těsto). více...


Křehké koláčky - vánoční recept 8.12.2004, rubrika: Pouze hlavní zprávy Uvaříme vanilkový pudink podle návodu a necháme vychladnout. Aby se nám na něm nevytvořil škraloup pocukrujeme horký pudink moučkovým cukrem. Chladný pudink rozšleháme elektrickým šlehačem ... více...


Švýcarská čokoláda 2.12.2004, rubrika: Suroviny Švýcarsku je přisuzován původ jemné čokolády a pod geografickým označením země je tomuto produktu dáván již i třeba podvědomě punc té nejvyšší kvality. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.