Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Mladí kuchaři, cukráři a číšníci využívají zázemí přední gastronomické společnosti 12.9.2006, rubrika: Cukrařina Kvalitní juniorští kuchaři či cukráři - nejmodernější vybavení kuchyní a restauračních provozů. Takový je vztah prestižního odborného učiliště gastronomie U Krbu v Praze a společnosti Fast Food Servis s.r.o. více...


Czech Carving Cup 11.9.2006, rubrika: Akce a soutěže 21. října 2006 Ostrava – výstaviště Černá louka, propozice a kompletní informace ke stažení více...


Receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... IV. 3.9.2006, rubrika: Recepty Někdo raději sáhne po plněném kousku, je vláčnější, a nekřupe.
A i zde se nabízí mnoho možností a s troškou kreativity je zde otevřená možnost pro vlastní tvorbu. více...


Pravidla pro udělení značky kvalitních potravin Klasa se zpřísní 1.9.2006, rubrika: Business Značka kvality KLASA znamená ocenění výrobků, které splňují nejpřísnější požadavky kvality a vyznačují se základními prioritami, kterými jsou tuzemskou výroba s převážujícím tuzemským původem surovin a nadstandardní kvalitou. více...


Zmrzlinu ovládají cizinci 28.8.2006, rubrika: Business Poslední z nejznámějších, ryze českých značek zmrzliny už patří do zahraničních rukou. Tradiční Míša, Nanuk nebo Eskymo totiž už patří společnosti Unilever. Ta tím posílí svou rodinu zmrzlin Algida a zároveň svou pozici jedničky na českém trhu. více...


Kávu, prosím! 25.8.2006, rubrika: Káva Proč se doma omezovat pouze na turka nebo rozpustnou kávu, když milujete espreso, latté nebo kapučíno? Vždyť stačí rozšířit portfolio kuchyňských spotřebičů o některý z dostupných strojů na kávu. více...


Tmavé pečivo nemusí být vždy celozrnné 20.8.2006, rubrika: Suroviny Ze zdravotního hlediska je lepší dávat přednost tmavému, tedy celozrnnému pečivu, před bílým. Je však třeba pozorně vybírat, protože ne každé tmavé pečivo je skutečně "tmavé". více...


O půvabu kaváren a vůni Orientu 17.8.2006, rubrika: Business "Nemáte tady někde coffeeshop?" nahnul jsem se v Naardenu k recepční v místní radnici. "Ale ano. Tady projděte dveřmi, chodbou pak úplně nakonec a doprava. Moc příjemný koutek," sekla profesionálně. více...


Nanukový dort Čechům sebrat nejde 9.8.2006, rubrika: Suroviny Češi utratí za zmrzlinu zhruba 2,5 miliardy korun ročně. Na trhu už zůstali jen tři velcí hráči. Unilever s Algidou, švýcarský kolos Nestlé, jehož součástí je výrobce zmrzlin Schöller více...


CUKRÁŘ ROKU 2006 Mozartovy sladké tóny v jeho Praze 1.7.2006, rubrika: Akce a soutěže "Mí Pražané mi rozumějí", údajný slavný výrok o němž se vedou spory do dnešních dnů, o které že to Pražany vlastně mělo jít. Historická doba, původní složení obyvatelstva a název kulturního stánku kde se Mozartovy skladby hrály, nazývající se... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.