Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Větrníky zcela jinak Větrníky zcela jinak 10.5.2013, rubrika: Recepty Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku.
více...


Zaměstnancovo desatero Zaměstnancovo desatero 8.5.2013, rubrika: Business 2. Nedívej se při práci stále na hodiny. Pracuješ-li svědomitě a k práci máš vztah, čas ti rychle uběhne. Není-li tomu tak, práce pro tebe bude nekonečná.
více...


Kakaovo sýrový dort Kakaovo sýrový dort 6.5.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dezert na povrchu zdobený hořkou čokoládou. Na řezu dezertu korpus z drcených sušenek, spojen vrstvou tmavé čokoládové náplně a zakončen světlou vrstvou créme fraische. více...


Kávová zrna Kávová zrna 3.5.2013, rubrika: Recepty Jsou to dvě různé suroviny, takže tam patří obě! používá se jen na pečení buchet, koláčů a cukroví. Takže margarín (nebo máslo) + ztužený pokrmový tuk + čokoláda (nakonec) do kastrolu!!!
více...


Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami 1.5.2013, rubrika: Recepty Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová. více...


Jaký tuk je vhodné použít Jaký tuk je vhodné použít 29.4.2013, rubrika: Suroviny Co se týká tuku do krémů, nejchutnější dle mého názoru je máslo, dnes se ale kvůli ceně stále častěji používá margarín nebo zde jsou levnější varianty tuků máslového typu.
více...


Cukr zastavuje metastáze? Cukr zastavuje metastáze? 26.4.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Profesoři z Kolína nad Rýnem v Německu, imunobiolog Gerhard Uhlenbruck a mikrobiolog Gerhard Pulverer, předvedli před zahraničními experty na kolínské universitě svůj objev, který by mohl posunout boj proti rakovině o krok kupředu.

více...


Pečivo a sladovací preparáty Pečivo a sladovací preparáty 24.4.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na objem pečiva. Každá mouka není vhodná pro použití sladového preparátu, avšak v řadě preparátů vyvolává zvětšení objemu.
Na barvu. Tím, že se množství cukru zvětší, dociluje pečivo živou barvu a lesk. více...


Čokoládové polotovary / -2. Čokoládové polotovary / -2. 22.4.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pokud zvolíte pro výrobu tohoto dezertu čokoládu s kakaovým máslem, tak jmenované polotovary nejprve vytemperujeme a teprve potom přidáme rozpuštěný fondán, upravené meruňky i burizony.

více...


Čokoládové polotovary / -1. Čokoládové polotovary / -1. 19.4.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tento druh modelovací hmoty má velmi podobné vlastnosti modelovací hmotě s mandlemi, tj. především její velmi dobrou plastičnost a bílou barvu. Lze ji s úspěchem použít k výrobě různých květů, figurek i jako výplň do dezertů.

více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219     
další >>

Dnes je čtvrtek 21. února 2019
svátek slaví Lenka, zítra Petr

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.