Reklama
|
Archiv zpráv
Francouzský Croqembouche
27.2.2012 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Výrobek je ryze francouzskou specialitou sestávající z odpalované hmoty plněné pařížským krémem, avšak ne tím, který je u nás znám jako čokoládový krém. Jedná se o francouzský vařený puding ze žloutků a hladké mouky, dochucený rumem.
více...
Kyprost těsta
23.2.2012 , rubrika: Cukrařina
Listové máslové těsto se zase zvedá a listuje na vrstvy působením vodních par v těstě obsažených a přítomný tuk je zábranou pro jejich únik, a ty se v těstě roztahují a dochází tak ke zvedání jeho jednotlivých vrstev.
více...
SIGEP - dortové dominanty v Rimini / - 3.
1.2.2012 , rubrika: Akce a soutěže
Dortová exhibice bývá dominantním vrcholem cukrářského oboru. Tuto skutečnost neopomněli ani pro tentokrát riminští režiséři cukrářského Sigepua , kdy velké dortové show se konalo v podání domácích cukrářských nadějí pod rámcem národní soutěže.
více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|