Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


TIRAMISU 13.06.2003, rubrika: Recepty Od rakouského cukrářského kolegy jsme obdrželi návod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v našich podmínkách a porovnejte jeho přípravu a chuť s tím, jak jste zvyklí ve vašich dílnách. více...


Pekaři i cukráři věří, že v EU obstojí; strach mají z předvstupního období 11.06.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pekaři věří, že by se v Evropě po předpokládaném vstupu ČR do EU ztratit neměli a že na tomto trhu obstojí. Obavy však mají z nejbližších předvstupních měsíců. více...


Základní pokyny pro soutěžící a komisaře 10.06.2003, rubrika: Akce a soutěže Tato kriteria pro hodnocení všech pokrmů se soustřeďují na vlastní recept, stručný popis ingrediencí a použitých metod. Ingredience a ozdoby by měly být v souladu s hlavní částí pokrmu a splňovat současné trendy a nutriční hodnoty více...


Jak má být káva teplá 09.06.2003, rubrika: Káva Optimální teplota kávy je kolem 50 °C. Pod 40 °C a obzvláště pod 37 °C, což je teplota lidského těla, se nám zdá káva studená a nechutná nám. více...


JUNIOR CARVING CUP - soutěž ve vyřezávání z ovoce a zeleniny 06.06.2003, rubrika: Akce a soutěže 12. června 03´se uskuteční soutěž v uměleckém řezbářství zahradních produktů. Akce se koná v Městském kulturním centru Pasáž v Třebíči. Začátek zahájení v 10,00 hodin. více...


Kvalitní domácí potraviny lidé poznají podle značky Klasa 05.06.2003, rubrika: Hygiena "První výrobek oceněný touto značkou by měl být představen koncem srpna na Země živitelce v Českých Budějovicích," řekl na dnešní tiskové konferenci ministr zemědělství Jaroslav Palas. Zhruba od září by pak lidé měli tuto značku najít na potravinách. více...


Stoleté výročí kuchařských a cukrářských spoluků 04.06.2003, rubrika: Akce a soutěže Na talíři Rakousko-Uherské monarchie bylo možno ochutnat vše. Potkávaly se zde kuchyně národů a národností a nechyběla mezi nimi kuchyně česká. Naši dědové a pradědové vkládali do své profese tradice lidové kuchyně ... více...


Višňový parfait s čokoládou a višňovou omáčkou 04.06.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na řezu dezertu parfait lehce přerušované kousky mohrenglanzu, uprostřed čerstvá višeň. Dezert doplněn tmavou omáčkou s kousky višní.
Chuť a vůně lehce čokoládová spolu s výraznou chutí a aroma višní. více...


Tragant (gummi tragantha) 02.06.2003, rubrika: Suroviny Tragant je rostlinné mléko keřů, šťáva rostlin druhu kozincovitých vytékající z kůry po naříznutí. Keře Astragatus verus, Astragatus aretucus a Astragatus gummiter, obsahují tuto šťávu. více...


Gastro Hradec 2003 – nositelé ocenění „Pohár Rudolfa Přibyla“ 30.05.2003, rubrika: Akce a soutěže RADEK DAVID - lehká váha těžké kuchařské kategorie
ANNA BAŠTÝŘOVÁ - děva absolutní trefy více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.