Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


FIALOVÝ Zličín / -2. FIALOVÝ Zličín / -2. 4.12.2012, rubrika: Recepty Zchladlý korpus rozpůlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v ledničce asi 1 hodinu. více...


Mayské proroctví o konci světa / -2. Mayské proroctví o konci světa / -2. 4.12.2012, rubrika: Akce a soutěže Tato zkáza lidi leká,
a mnozí z ní mají strach,
o tom brzkém konci světa
- kdy před Vánoci přijde krach. -

více...


FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1. 3.12.2012, rubrika: Recepty Řezy vložíme asi na 1 hodinu do ledničky, necháme do lehkého zamrazení zatuhnout a poté nařežeme na jednotlivé kusy.
Dále smícháme Cristaline Neutral mit Fruchti-Top Pflaume rozmícháme . více...


Mayské proroctví o konci světa / -1. Mayské proroctví o konci světa / -1. 3.12.2012, rubrika: Akce a soutěže Nečtěte jiná už média,
čtěte teď pouze cukráře,
vypněte TV i rádia,
- tak rod starých Máyů vám káže! -

více...


Tarte Tatin Tarte Tatin 30.11.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pro lepší efekt posléze na cukr v pánvi dáme spirálovitě plátky jablek okořeněných skořicí. Povrch jablek pokryjeme lístkovým těstem tak aby jablka byla všechna dobře zakrytá a při 176.6°C pečeme až do zhnědnutí těsta.
více...


Dortové těsto Dortové těsto 25.11.2012, rubrika: Cukrařina Platí pravidlo, že chceme-li těsto kakaové, dáme třeba 5 polévkových lžic kakaa a mouky jen 15, nebo 3 lžíce kakaa, 3 lžíce ořechů a 14 lžic mouky více...


Volte Franze, ať je prdel !!! Volte Franze, ať je prdel !!! 23.11.2012, rubrika: Osobnosti K státní slávě netřeba nám
Vary, Macocha či Praha,
k raritě tak postačí nám,
- Franz na Hradě, a jsme ha ha! – více...


Pojem „rozmrazeno“ a „ze zmrazeného polotovaru“ u cukrářských výrobků Pojem „rozmrazeno“ a „ze zmrazeného polotovaru“ u cukrářských výrobků 22.11.2012, rubrika: Hygiena Takže pokud např. listová trubička byla upečena ze zmraženého listového těsta, již by měla mít označení vyrobeno „ze zmrazeného polotovaru“ a neměla by být na trh uváděna jako „čerstvá“. více...


Pozor na označení výrobků / -3. Pozor na označení výrobků / -3. 21.11.2012, rubrika: Hygiena cukrářskými výrobky, jejichž základem jsou pekařské výrobky, které jsou dohotoveny pomocí náplní, polev, ozdob a kusového ovoce, nebo též výrobky, jejichž základem je pevná hmota vytvořená pomocí želírovacích látek bez pečení... více...


Pozor na označování výrobků / -2. Pozor na označování výrobků / -2. 20.11.2012, rubrika: Hygiena Jemné pečivo lze označit dále slovy vyjadřujícími recepturní nebo technologické zpracování, jako je "z listového těsta", "z kynutého listového těsta", "smažené", "z taženého těsta", "z litých hmot", "ze šlehaných hmot", "ze třených hmot"... více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.