Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Janošova pečeť pardubického perníku 30.1.2008, rubrika: Perník Princezně Anně byl předán i dar z dílny perníkářského mistra Janoše ve tvaru perníková klenotnice znázorňující námět pohádkové chaloupky. Zakázku daru pro britskou princeznu nechal u Janošů zhotovit primátor města Pardubice. více...


Semináře v kulinářském centru Nestlé Electrolux 26.1.2008, rubrika: Akce a soutěže CUKRAŘINA OD KUCHAŘE PRO KUCHAŘE, VELIKONOCE, NĚMECKÁ KUCHYNĚ, SLADKOVODNÍ RYBY, CHŘEST, JAHODY, MODERNÍ DIETNÍ KUCHYNĚ. více...


Deset olympijských otázek pro kapitána národního týmu 26.1.2008, rubrika: Akce a soutěže Kapitána národního celku Jiřího Krále jsme se zeptali v jakém stádiu je příprava české kulinářské reprezentace a co vše vůkol se odehrává a hlavně odehrávat bude. více...


Skalický trdelník 24.1.2008, rubrika: Vzdělávejte se Skalický trdelník je proslulá pečená sladká ořechová pochoutka. V místě zrodu trdelníku ve slovenské Skalici se trdelníky pečou klasickým způsobem na otevřeném ohni. Trdelník se dostal do Skalice prostřednictvím kuchaře ze Sedmihradska, více...


Společnost Starbucks vstoupila do Česka 23.1.2008, rubrika: Káva Společnost Starbucks (nasdaq: SBUX) a její joint-venture partner AmRest otevřela v úterý 22. ledna 2008 svou první kavárnu v Praze. Kavárna se nachází přímo v centru hlavního města v budově Grömlingovského paláce na Malostranském náměstí. více...


Madle a mnohé s nimi spojeného 22.1.2008, rubrika: Suroviny Hořké i sladké mandle mají podobné složení. Hořké obsahují 5 % amygdalinu, kdežto sladké pouze 0,1 %. Větší množství hořkých mandlí je škodlivé. Produktem rozloženého amygdalinu je totiž kyanovodík. více...


Setuza čelí návrhu na konkurz 21.1.2008, rubrika: Business Přední potravinářská firma Setuza, jež je zároveň i klíčovým výrobcem biopaliv, má opět potíže. Čelí návrhu na konkurz více...


Cena másla padá dolů 17.1.2008, rubrika: Business Cena másla padá dolů, ukázal první letošní průzkum Českého statistického úřadu. Zatímco ještě v listopadu stála čtvrtkilová kostka v průměru skoro 38 korun, počátkem roku už cena klesla o pětikorunu. více...


Vznik pralinek 17.1.2008, rubrika: Vzdělávejte se Pralinovi podařilo vyrobit báječné pražené cukrové mandle. Ihned je donesl do královského zámku, kde s tlukoucím srdcem předložil vzorek na ochutnání jednomu z nejmocnějších mužů královského dvora , vrchnímu šéfu královské kuchyně, de Guisinovi. více...


RIMINI- pokladnice cukrářského umění 15.1.2008, rubrika: Akce a soutěže Itálie je historickou kolébkou renesančního umění, navazujícího na výběr kvality dávné antiky, které prostřednictvím umu synů Apeninského poloostrova povstalo z epochy dávnověku jako příznačný Fényx z popele. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je sobota 7. prosince 2019
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.