Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo Vánoční cukroví - Domácí Rafaelo 12.12.2011, rubrika: Recepty Rafaelo, a tentokrát domácí, můžeme si rovněž zhotovit i ve formě vánočního pečiva. Ze stejného studia, se stejným lektorem na stejném cukrářském portálu, přinášíme předposlední díl receptů na vánoční cukroví.
více...


Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka Vánoční cukroví - Pomerančová kolečka 9.12.2011, rubrika: Recepty Poleva: do moučkového cukru přidáváme šťávu do požadované konzistence. Vychladlá kolečka potíráme polevou, kterou necháme dobře vyschnout. Nebo postříkáme kolečka čokoládou dle vlastní fantazie. více...


Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem Vánoční cukroví - Ořechy plněné máslovým krémem 8.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme a vypracujeme křehké těsto, které necháme odpočinout. Plníme do formiček, tak aby byl uprostřed důlek na krém. Pečeme při 180 °C (160 °C horký vzduch). Vlažné vyklopíme a necháme vychladnout na kuchyňské mřížce.
více...


Vánoční cukroví - Corn hrudky Vánoční cukroví - Corn hrudky 6.12.2011, rubrika: Recepty Martin Beránek nás pro tentokrát zavádí prostřednictvím brněnského studia Dvoká vařečka k dalšímu vánočnímu tématu, kterým jsou tzv. Corn hrudky. Jejich základem i charakteristikou jsou kukuřičné lupínky. více...


Vánoční cukroví - Pepřovníčky Vánoční cukroví - Pepřovníčky 5.12.2011, rubrika: Recepty Med rozpustíme s cukrem. Necháme vychladnout, přidáme vejce a koření. Postupně přidáme mouku s rozpuštěným amoniem ve vodě. Vytvoříme kuličky, které klademe na pomaštěný plech, nebo na pečící papír a pečeme při 190 °C. více...


Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky Vánoční cukroví - Ischelské dortíčky 2.12.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny smícháme dohromady ve vláčné těsto. Necháme přes noc odpočinout v chladu. Vyválíme plát vysoký 0,5 cm a vykrajujeme kolečka. Pečeme při 180 °C. Po vychladnutí polovinu koleček potřeme čokoládou a dozdobíme plátkem mandle. více...


Vánoční cukroví - Linecké cukroví Vánoční cukroví - Linecké cukroví 1.12.2011, rubrika: Recepty My se na našem portálu budeme věnovat výrobě osmi druhů vánočního cukroví a průvodcem sladkou vánoční tématikou bude cukrářský mistr Martin Beránek.
více...


Vánoční recepty - Sněhulák Vánoční recepty - Sněhulák 30.11.2011, rubrika: Recepty Těsto vyrolujeme na sílu 3 mm a vypíchneme sněhuláky. Vložíme na plech a při teplotě asi 200 °C odpečeme po dobu 5 minut. Vychladnuté sněhuláky spojíme pomerančovým krémem dohromady. více...


Kdy začíná být cukrařina uměním Kdy začíná být cukrařina uměním 27.11.2011, rubrika: Cukrařina A to je jenom řeč o základním cukrářském umu, který nemůže dělat každý. A to se už dostáváme do oblasti, ze které nám pozvolna ustupuje do pozadí běžná rutina a která začíná vystupovat po prvních schůdcích do pater umění. více...


Čokoládový zákusek s tekutou náplní Čokoládový zákusek s tekutou náplní 25.11.2011, rubrika: Cukrařina Do rozpuštěné čokoládové hmoty o střední teplotě opatrně a v menších dávkách za stálého míchání vmícháváme žloutky sněhovou metlou tak dlouho, až dojde k dokonalé vazbě mezi oběma hmotami.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.