Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


SIGEP 09 - Rimini / - 5 27.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Dnes se podíváme na to, co dodává interiéru duši a na některé dekorativní záležitosti, které je v zájmu udržení zákaznické pozornosti nejenom mít, ale i průběžně měnit, neboť oko spotřebitele se rychle unaví šedí stereotypu v nabídce jiných firem. více...


SIGEP 09 - Rimini / - 4 26.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Podávaná káva na Apeninském poloostrově je „životabudičem“, kdy ke zmíněné kvalitě se přidává i skutečnost, že její servis bývá prováděn v množství i u nás již známého piccola, kdy působnost kávy je násobena její koncentrací v menším objemu vody. více...


SIGEP 09 - Rimini / -3 25.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlinářské, cukrářské, zákuskové či chladící vitríny, stroje na kopečkovou a točenou zmrzlinu, pastery, míchače, výrobníky ledové tříště, cukrářské míchače, šokery tvořily pestrou sbírku přístrojové techniky sloužící výrobě a uložení zmrzlin. více...


SIGEP 09 - Rimini / -2 24.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Dalším významným poznatkem pro toho, kdo vážil své kroky do mekky zmrzlinářského světa v Rimini byl osvětový program některých předních firem, které v praktickém provedení a návazné degustaci poodkrývaly návštěvníkům roušku tajemství tvorby zmrzliny. více...


SIGEP 09 - Rimini / -1 23.1.2009, rubrika: Akce a soutěže Čím vším oslovil jubilující SIGEP své příznivce? Jednak tím, že navazoval na konzervativní profesní hodnoty, které hledající návštěvník našel v míře přebohaté, s navýšením zrodu poznatků a akcí, které doznaly své proměny do současné podoby. více...


V čem tkví tajemství chuti čokolády? 21.1.2009, rubrika: Tipy a triky Čokoláda je pro lidské chuťové orgány velikým vábidlem, napříč tomu, že její základní surovina kakaové boby se vůbec žádným chuťovým požitkem nevyznačují. Jsou hořké. To co nás na čokoládě láká je ve své podstatě soubor chemických procesů. více...


Výroba vlastní čokolády 19.1.2009, rubrika: Recepty Základem dobrého zhotovení ve stádiu přípravy je dobré promíchání směsí a v dodržení teplot při ohřevu, kdy se tak zamezí zhoustnutí cukru. V případě nadměrné hustoty hmoty přidáme kakaové máslo. UPOZORNĚNÍ!!! Do hmoty se nesmí dostat kapka vody! více...


Kvalita je také to, jak křupne tyčinka 15.1.2009, rubrika: Business Střední patra tvoří péče o smyslové vlastnosti, zabýváme se chutí, vůní, třeba i zvukem. Vy skutečně zkoumáte i zvuk potravin? Je důležité i to, jak zní třeba tyčinka Mars nebo nějaká sušenka při skousnutí. To vše spoluvytváří image výrobku. více...


Vyhláška č. 450/2004 Sb., o označování výživové hodnoty potravin 13.1.2009, rubrika: Hygiena Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle §19 odst. 1 písm. d) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 306/2000 Sb. a zákona č. 146/2002 Sb. více...


Gordonův jablečný dezert 10.1.2009, rubrika: Recepty "Tento dezert je mnou upravená obměna oblíbeného anglického dezertu známého pod názvem Eve´s pudding," říká Gordon Ramsay. "Pro zlepšení chuti nechávám jablka s cukrem a máslem zkaramelizovat. Hostům v mé restauraci tento dezert chutná." více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.