Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Mřížkový koláč s meruňkami 12.1.2002, rubrika: Recepty Meruňky necháme okapat. Smícháme tvaroh, mléko, olej, 100 g cukru a citrónovou kůru. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vše uhněteme na hladké těsto. více...


Mramorová bábovka 12.1.2002, rubrika: Recepty Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky utřeme s cukrem do pěny, přidáme 3 lžíce studeného mléka, citrónovou kůru, vanilkový cukr a 150 g prosáté hrubé mouky. více...


Kokosová roláda 12.1.2002, rubrika: Recepty Kokos spojíme s máslem, cukr s citrónovou šťávou. Na alobal rozválíme obdélník cca 7x25 cm, doprostřed nasypeme kandované ovoce více...


Jahodový moučník 12.1.2002, rubrika: Recepty Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citrónovou kůru a kakao. více...


Hrníčkový ovocný koláč 12.1.2002, rubrika: Recepty V míse smícháme mouku, cukr, vanilkový cukr a rozpuštěné máslo. Odebereme 3/4 hrníčky vzniklé žmolenky, do mísy přidáme vejce mléko a prášek do pečiva. více...


Buchty s povidly 12.1.2002, rubrika: Recepty Do hrnečku rozdrobíme droždí, přidáme cukr, část vlažného mléka, a trochu mouky, zlehka promícháme a necháme vykynout. více...


Buchta z mléka 12.1.2002, rubrika: Recepty Cukr, mouku, kakao, rozinky, oříšky a sodu promícháme, přidáme mléko a olej, znovu promícháme, nalijeme na pekáč se zvýšenými okraji. Pečeme při 180 °C.

více...


Medové řezy 12.1.2002, rubrika: Recepty Mouku prosejeme na vál. Ostatní suroviny svaříme ve vodní lázni, jedlou sodu přidáme nakonec. Teplou směs zpracujeme s moukou, rozdělíme na čtyři díly a rozválíme na tenké placky. více...


Láska v cukrařině zakletá 11.1.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je známo staré pravidlo, že se nakupuje pohledem. Přítažlivý obal je poloviční zárukou úspěšnosti. Pomineme-li chuť, u některých spíše orgán mlsnosti, musíme počítat s dalším lidským smyslem, který může zvýšit prodejní úspěch a tím je čich. více...


Domací zdobené bonbóny 10.1.2002, rubrika: Cukrařina Zhotovování zdobených bonbonů zákusků petit fours je, jak jsme nedávno viděli na Mistrovství světa cukrářů v Brně, náročná mistrovská práce. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.