Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


SIGEP 2007: Přehlídka cukrářského umění 16.11.2006, rubrika: Akce a soutěže Měsíc leden v předvoji posledního podzímního měsíce již chystá nejenom svůj charakteristický ledový příznak, ale i zároveň tradiční veletržní svátek cukrářů a jeho příbuzenských profesních odvětví, v tradiční mekkce výstavní cukrařiny v Rimini. více...


KÁVA – fenomén, který vládne světu! 10.11.2006, rubrika: Káva Zákazníci po celém světě se zamilovali do tzv. „Coffee shopů“, kavárenských gigantů nabízejících obrovské množství nejrůznějších chutí a příchutí kávy. více...


PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY II. 9.11.2006, rubrika: Cukrařina Je dvouplášťová nádoba pro temperaci čokolády buď ve vodní lázni či horkém vzduchu, s termostatem. Lepší tempírky jsou vybaveny přídavným či vestavěným míchacím zařízením. více...


PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY 7.11.2006, rubrika: Cukrařina Na výrobu pralinek, popř. čokoládových figurek, používáme jen nejlepší čokoládu, respektive čokoládovou polevu máčecí. Jak naznačuje název, používáme tento typ čokolády nejčastěji pro polévání nejkvalitnějších výrobků... více...


Wolfgang Amadeus da capo al fine 30.10.2006, rubrika: Akce a soutěže Neboli božský Mozart od začátku do konce, jak se takový celistvý rozsah činnosti označuje v hudebním názvosloví. V případě největšího hudebního génia má takový titulek svoji oprávněnost, neboť rok 2006 v sobě zahrnuje dva póly jeho života více...


Registrační pokladny: rok oddychu 25.10.2006, rubrika: Business Mnoho podnikatelů si zřejmě oddychne. Nutnost zakoupit si registrační pokladnu se zatím o rok odkládá. Navíc povinnost používat pokladny s fiskální pamětí v každém obchodě a restauraci zřejmě padne úplně. více...


Nebezpečný hygienik Vít 24.10.2006, rubrika: Hygiena Ministr zdravotnictví Julínek a jeho náměstek - hlavní hygienik Vít oznámili, že zjednoduší hygienické předpisy pro provoz veřejného stravování. Škoda jen, že hlavní hygienik zapomněl, že jsem mu totéž uložil před několika měsíci více...


Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou 24.10.2006, rubrika: Recepty : 200 g kedlubny, 200 g mrkve, 100 g celeru, 120 g cukety, 20 g česneku, 200 g brokolice, 200 g květáku, 50 g žampiónů, 1/8 l šlehačky, 1/8 l zeleninového vývaru, trochu soli a pepře, 2 vejce. více...


Týden francouzské cukrařiny 20.10.2006, rubrika: Cukrařina V Praze ve Studiu En Sucre D´Art Mirky Slavíkové se totiž konal Týden francouzské cukrařiny. Čokoláda a čokoládové bonbóny, francouzská cukrařina, modelování z plastického cukru a modelování z karamelu. více...


CUKRÁŘ ROKU 2006 MARTIN BRAUN CUP 19.10.2006, rubrika: Akce a soutěže Asociace kuchařů a cukrářů ČR Vás srdečně zve na finále 5.ročníku soutěže Cukrář roku – Martin Braun Cup 2006 na téma Mozart a Praha. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je úterý 11. prosince 2018
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.