Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


NRA Show 2014 Chicago - opět úspěšný ročník NRA Show 2014 Chicago - opět úspěšný ročník 30.5.2014, rubrika: Akce a soutěže Patrně málokdo zatím na vlastní oči viděl v akci Anti-Griddle od PolyScience. Ve stručnosti řečeno, jde o práci na desce, která je kontinuálně chlazena na teplotu mínus 35 stupňů Celsia a umožňuje netradiční cukrářské postupy. více...


Čokoláda má působit i na  těhotenství Čokoláda má působit i na těhotenství 26.5.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuto schopnost mají i jiné sladkosti, ale čokoláda v této oblasti hraje prim. Její stimulační produkty theobromin, kofein a phenylethylamin zvyšují dobrou náladu a další složka Theophyllin odbourává stres.

více...


Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami 23.5.2014, rubrika: Recepty Smetanová náplň: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok Sanettu (Sanett
rozmícháme s vodou o teplotě cca 80 °C). více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký /- 3. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký /- 3. 21.5.2014, rubrika: Akce a soutěže Atmosféra výrobního prostoru kroměřížské školy na mě dýchla odlišným dechem, než tomu bývá při jiném druhu soutěží. Vládla zde až posvátná harmonie v souznění klidu a sepětí s prací žáků. více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -2. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -2. 20.5.2014, rubrika: Akce a soutěže Skupině hendikepovaných žáků byla věnovaná výuka, sice s klasifikací, ale bez možnosti poměření tvůrčích schopnosti se soupeři širšího spektra cukrářského rozměru.
více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -1. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -1. 18.5.2014, rubrika: Akce a soutěže A tento dotaz zní, jakže my vnímáme je, jak se k nim dokážeme chovat z našeho tzv. normálního způsobu životu, jakou optikou pohledu se dokážeme podívat na ty, kteří jsou od nás tak jaksi jinačí. více...


Na větrníky trochu jinak! Na větrníky trochu jinak! 13.5.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Během pečení, to je nejdůležitější, by se měla čas od času pootevřít trouba, aby pára odešla a zase zavřít. Dělá se to do té doby, než se chytne barva větrníků a trouba je pak zavřená. více...


Prodej robotu ALBA RE 22 Prodej robotu ALBA RE 22 7.5.2014, rubrika: Business Prodám profi robot universální alba RE 22 plně funkční a super stav REPASOVANÝ. Včetně příslušenství – kotel, hák, metla.
POZOR + 1 rok záruka!
Možnost osobně se podívat – lokalita BRNO.
více...


Používáme marcipán Používáme marcipán 5.5.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nejlepší je zaschlé ozdoby obarvit za použití modelářské stříkaci pistole, ovšem chce to cvik (a investici). Nebo štěteček, trpělivost a pevnou ruku, čímž není řečeno, ze nelze dosáhnout skvělých výsledků s předem obarvenou hmotou.
více...


Mascarpone Mascarpone 3.5.2014, rubrika: Recepty Teplotu snížíme na polovinu a smetanu zahříváme. Často kontrolujeme teplotu pomocí teploměru. Teplota smetany by se měla pohybovat okolo 87°C. Smetanu příležitostně promícháme. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.