Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3. 27.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlina vábí chuťovou rozmanitostí desítkami podob jejího svůdného apetýtu chuťová čidla vyznavačů sladkých laskomin a díky její atraktivitě je vyhledávaných cílem žádostivých konzumentů. více...


SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. SIGEP v sochařské kreativitě / - 2. 26.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v italském přímořském letovisku Rimini vydal dnešního dne konečnou statistiku návštěvnosti, která potvrdila v předběžném odhadu stále stoupající míru jeho popularity.
více...


SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 22.1.2015, rubrika: Akce a soutěže Příznivcům cukrářského řemesla nastala tradiční pouť do veletržní svatyně Sigep v italském Rimini. Pro tentokráte již v době jejího pořádání 39. ročníku, kdy letošní návštěvnost zájem předčil ten loňský. více...


Croccantino arachide Croccantino arachide 18.1.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Čokoláda i kakao mají v sobě něco magického, co lidi spojuje, i když můžou mít mnoho podob a každý má rád jinou," říká pekařka Kordylewska.
Dezerty dokážou povahu dané země zrcadlit jako málo.co více...


Souboj dortu s marcipánem Souboj dortu s marcipánem 15.1.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Též vyjde levněji K2 než kupovaný pravý marcipán. K2 tuhne mnohem rychleji a během několika dnů je tvrdá jako kámen - takže jestli chcete, aby ozdoby z K2 byly k jidlu, je nutno zdobit těsně před darovaním dortu.
více...


Vánoc svátost v duši pusté Vánoc svátost v duši pusté 24.12.2014, rubrika: Cukrářská poezie Vánoc svíce zažehnutá
na vánočním stromečku,
mysl v svátosti pohnutá,
v níž člověk pěje písničku.

více...


 Vánoce Vánoce 22.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy V pánvi necháme na sucho pomalu roztavit cukr do zlatova. Přilijeme vodu, ale nemícháme(!). Necháme povařit. Přidáme oloupané kaštany, krátce povaříme a přidáme větší kus chladného másla. Kaštany povaříme a tím glazírujeme.
více...


Vánoce ve Slezsku Vánoce ve Slezsku 19.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vymísené těsto necháme 2 hodiny odpočinout. Potom malé dávky těsta naléváme do jemně vymaštěné horké formy nebo formiček a pečeme. Dříve se oplatky pekly ve zvláštních kleštích, často užívaných po mnoho generací.
více...


FIALOVÉ vánoční hvězdy a sušenky FIALOVÉ vánoční hvězdy a sušenky 18.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mandlovou hmotu vyrolujeme na 8 mm vysoký plát, který potřeme bílkovou polevou a vypichujeme hvězdy. Jednotlivé kousky vložíme do trouby a pečeme při teplotě 175 °C po dobu asi 20 minut.

více...


Vánoční křehké koláčky Vánoční křehké koláčky 17.12.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Šleháme asi 5 minut až vznikne hladký krém. Naplníme do zdobícího sáčku s hladkou trubičkou a plníme vychlazené kytičky, které dále dozdobíme jahodami a šlehačkou. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222     
další >>

Dnes je středa 24. dubna 2019
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.