Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Malé cukrářské postřehy velkého významu Malé cukrářské postřehy velkého významu 20.9.2013, rubrika: Cukrařina Ocet má tu vlastnost, že při pečení máslového listového těsta napomáhá trhat (listovat). Kdyby se však dalo octa do těsta mnoho, pak by se trubičky na kremrole úplně roztrhaly. Proto se smí přidávat octa do těsta velice málo, aby se zboží nekazilo. více...


Cupcakové šílenství zachvacuje celý svět Cupcakové šílenství zachvacuje celý svět 18.9.2013, rubrika: Cukrařina Zatímco vanilkové a čokoládové cupcaky zůstávají nestárnoucí klasikou, kterou musí ovládnout každý začínající cukrář, dnešní moderní cupcaky už mají mnohem proměnlivější recepturu. více...


Tematický videomapping znovu na festivalu VZÁŘÍ! Tematický videomapping znovu na festivalu VZÁŘÍ! 10.9.2013, rubrika: Tipy a triky Animátoři zde budou soutěžit ve speciálních projekcích na historické domy a fasády tak ožijí neotřelými nápady spojenými jak se vzděláváním a věděním, tak třeba i se sladkým potěšením.
více...


Porucha při vkládání obrázků Porucha při vkládání obrázků 2.9.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vážení přátelé pro poruchu zaviněnou správcem sítě, který realizoval nový systém přenosu dat, nebude prozatím zajišťován přenost obrazových dat.

více...


Pojištěná salmonela 2.9.2013, rubrika: Hygiena Může stát, že narazíte na dítě, jehož rodiče budou chtít kvůli natrhlému svetru vaši jídelnu žalovat. Anebo podá hromadnou žalobu více rodičů dětí nakažených salmonelou. Co pak?
více...


Šlehačka ve spreji, z bombičky nebo z výrobníku? Šlehačka ve spreji, z bombičky nebo z výrobníku? 5.8.2013, rubrika: Business Šlehačkový výrobník Kream 2.5 italské značky FRIGOMAT, dodávaný společností CESK a.s. v Brně, dosahuje hodnoty nášlehu až 300 % a v hodinové produkci dokáže zpracovat až 50 kg šlehačky. více...


Pivní zmrzliny Pivní zmrzliny 11.7.2013, rubrika: Cukrařina Pečlivě vybrali tři druhy piv, která mají dlouhodobě velký úspěch a použili je méně tradičním způsobem - jako základ pivních zmrzlin. V nabídce se tak objevil netradiční osvěžující zmrzlinový dezert kombinující chutě výběrových piv z minipivovarů.
více...


Cukrářský um v objektivu fotoaparátu Cukrářský um v objektivu fotoaparátu 26.6.2013, rubrika: Cukrařina Na počátku touhy věnovat se cukrařině bývá sladký a romantický sen. Při jeho probuzení nám zůstane jen chutná a sladká vzpomínka na to, co krásného jsme ve spánkové vidině prožili.
více...


Dekorace při přípravě dortu Dekorace při přípravě dortu 25.6.2013, rubrika: Cukrařina Šablony se používají k nastínění vzorku nebo se jejich prostřednictvím vzorek natírá. Nastiňování se provádí štětcem, kdy se používá uztuženého stětce, tzv. kartáčového. Štětec se drží svisle s vtíráním cukrářské barvy. více...


Mazlení se s čokoládou Mazlení se s čokoládou 21.6.2013, rubrika: Cukrařina Kvalitní tmavá čokoláda by měla při lámání lehce křupnout, zatímco mléčná má vydat o něco jemnější zvuk. Pozor, dobrá čokoláda se rozplyne jako máslíčko, ale nesmí se lepit na patro ani zanechávat zrnitou chuť v ústech!
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je středa 12. prosince 2018
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.