Reklama |
Archiv zpráv
SALIMA - mezinárodní potravinářské veletrhy - rok 2002
18.3.2002, rubrika: Akce a soutěže
365 dní měli cukráři na to, aby ukojili svoji touhu po nejvyhledávanější potravinářské výstavě v České republice. Tento apetit byl navíc umocněn tou skutečností, že Salima přešla na vystavovatelský systém sudých roků,
více...
EUROPAIN 2002 - pozvánka
14.3.2002, rubrika: Akce a soutěže
Dovolte, abych Vás pozvala na autobusový zájezd na výstavy, které jsou určené pro odborníky
- cukráře, pekaře a pracovníky v gastronomii. EUROPAIN 02 -Mezinárodní pekařský a cukrářský veletrh – celosvětové místo setkání všech ... více...
BUON GIORNO, SIGEP 2002
14.3.2002, rubrika: Akce a soutěže
23. Mezinárodní veletrh cukrářských, zmrzlinářských a pekařských výrobků
Významný evropský potravinářský veletrh SIGEP v italském Rimini se zaměřením na cukrářské a pekařské výrobky, stroje, nástroje a doplňky více...
Gastro junior Brno 2002
13.3.2002, rubrika: Akce a soutěže
Ve dnech 5. až 8. března proběhla v Brně finálová soutěž mladých odborníků v oboru cukrář, kuchař, číšník. Cukráři měli za úkol připravit 4 porce teplého nebo studeného restauračního moučníku, který je součástí tříchodového menu.
více...
Palačinkový dort
13.3.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Po částech přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout.
více...
Palačinkový dort
13.3.2002, rubrika: Recepty
Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Po částech přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout.
více...
Piškotová roláda s kávovým tukovým krémem a kokosem
12.3.2002, rubrika: Recepty
KORPUS :
500 ks vejce čerstvá 20 kg cukr krupice 20 kg mouka hladká 10 kg Bisquick – BRAUN ... více...
Systému kritických bodů 8. - 12. krok
8.3.2002, rubrika: Hygiena
Legislativou je stanoveno, že pro každý kritický bod se určí jeden nebo více znaků a limitní hodnoty jejich kritických mezí, které musí být specifikovány.
více...
Hlavní druhy kávy a jejich charakteristika
7.3.2002, rubrika: Káva
Centrální (v angličtině "The Centrals")
Káva označovaná jako "centrální" nebo "střední" se někdy nazývá též jako "mírná" (v angličtině "Milds") více...
Zpracování zelené kávy
1.3.2002, rubrika: Káva
Jakmile jsou sebrány kávové bobule, projdou řadou zpracovatelských kroků před tím, než se dostanou do stadia, kdy mohou být prodány. Je možno definovat dvě metody:
více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |