Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Jahodový dort 31.12.2001, rubrika: Recepty Naplníme tři dortové plátky a sice: písčitý, terský (nebo bezé
plátek) a sacher. První tvoří spodek a poslední vršek. Naplní se jedna vrstva máslovým ananasovým krémem, více...


Perník - marcipán,pumprnikl a jejich výroba. 31.12.2001, rubrika: Recepty Hlavní základní součástkou dobrého perníku je med,který dává charakteristickou vůni a hlavně obzvláště obdivuhodnou schopnost k pečení.
více...


Oplatky a hořické trubičky 31.12.2001, rubrika: Recepty Na přípravě těsta, potřebného k výrobě těchto trubiček záleží nejvíce. Recepty jsou různé. Do některých se přidává trochu medu nebo cukrového syrobu. Těchto přísad se však nesmí dávat příliš mnoho více...


Orientální medové koláče, tyčinky 31.12.2001, rubrika: Recepty Mandlové medové tyčinky, medové koláče malé, medové koláče lehké.
více...


Francouzské čajové pečivo (Petit-fourés) 31.12.2001, rubrika: Recepty Každá hmota z těchto receptů se náležitě s bílky rozředí a na stroji jemně utře. Hmota nesmí být příliž řídká, lépe je, když je hustší. více...


Proti vysýchání čajového pečiva 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Aby čajové pečivo příliš brzy nevysýchalo, je dobře přidat do hmoty trochu světlého, gdoulovaného sýru nebo světlého zavařeného melounu více...


Buflery 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Proč buflerová hmota někdy řídne? Jak docílíme pěkné, hladké a vysoké buflery? Co s buflerovými výškrabky ? více...


Proč žloutkové věnečky při pečení někdy zapadají? 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Při pečení žloutkových věnečků se někdy stane, že žloutkové věnečky zapadávají. Je to způsobeno malým narestováním těsta na ohni. V tom případě těsto nesnese všechna vejce, je řídké a věnečky při obracení zapadají. více...


Šlehačka 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Jak se napraví šlehačka, když je trochu nakyslá? Jak zamezíme tomu, aby šlehačka neřídla?
Co se zbylou ušlehanou smetanou? více...


Mistrovství světa cukrářů seniorů 1999 30.12.2001, rubrika: Akce a soutěže Světová unie cukrářů UIPCG a Společenstvo cukrářů České republiky uspořádaly v Brně ve dnech 20. - 22. října v areálu brněnského výstaviště v pavilonu E, při příležitosti veletrhu řemesel SIMET, Mistrovství světa cukrářů - seniorů.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.