Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 7/10 8.7.2004, rubrika: Cukrařina Pavlína na své moravské cukrářské osvětě předvedla ukázku ovocného dortu, který jednak symbolizuje současné letní období, i když v letošním roce způsobem poněkud podivným, a zároveň využívající nabídku aktuální sklizně ovocných plodů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 6/10 7.7.2004, rubrika: Cukrařina Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10 3.7.2004, rubrika: Cukrařina Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10 1.7.2004, rubrika: Cukrařina Čokoládové bonbony se začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10 30.6.2004, rubrika: Cukrařina Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 2/10 29.6.2004, rubrika: Recepty Tento druh dezertů je určen pro podávání v restauracích a kavárnách, kdy samotný dezert zaujímá stěžejní postavení na talíři a doplňkem mu jsou v tomto případě omáčka, čerstvé ovoce či dušená jablíčka v karamelu. více...


JUNIOR CARVING CUP – Třebíč 04´ 28.6.2004, rubrika: Akce a soutěže V horáckém městě Třebíč si dali dostaveníčko umělečtí dekóristé na druhém ročníku celostátní juniorské soutěže ve vyřezávání z ovoce a zeleniny. více...


Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 1/10 24.6.2004, rubrika: Akce a soutěže Že jednoduchost může být i zároveň posvěcena elegantností snoubící se s lákavým chuťovým obsahem, předváděla paní Pavlína v praxi tentokrát v SOŠ a SOU potravinářském v Brně - Černovicích na Charbulově ulici s "fialovou" podporou stejnojmenné firmy. více...


Čokoládové muzeum 23.6.2004, rubrika: Suroviny Imhoff - Stollwerck muzeum je největším svého druhu na světě. Když se na podzim roku 1993 slavnostně otevíralo, nikdo tehdy netušil, že se toto muzeum čokolády během 10 let stane nejnavštěvovanějším muzeem v Německu. více...


Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone 21.6.2004, rubrika: Akce a soutěže Veletrh zmrzliny a kávy v italském Longarone - "Mezinárodní přehlídka zmrzliny", kde je také zastoupen sektor kávy
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.