Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


GastroHradec -16. ročník /- 5. GastroHradec -16. ročník /- 5. 27.4.2011, rubrika: Akce a soutěže To, že náše první soutěžní družstvo tento způsob exhibice bralo nadmíru vážně, svědčí prakticky plná účast všech členů jeho základní sestavy, kdy mezi nimi nechyběli ani cukrářští specialisté, Lukáš Skála a Pavlína Klopštofová.
více...


GastroHradec -16. ročník / -4. GastroHradec -16. ročník / -4. 26.4.2011, rubrika: Akce a soutěže Dortový námět, asi nejpopulárnější postavičky z pohádkové říše fauny krtek, byl nejenom dobrým ztvárněním tématu, ale i zároveň velmi časově aktuálním. Krtčí duchovní otec, výtvarník Zdeněk Miler, slavil v měsíci únoru své 90. životní jubileum. více...


Kouzlo Velikonoc 22.4.2011, rubrika: Cukrářská poezie Je to čas, jenž vzývá nás ku lásce
v rozpuku zelené trávy,
z proutí vrkoč vpleten je v pomlázce
a věneček dívkám zdobí už hlavy.
Mějte se lidi, mějte se rádi,
kouzlo jara tu možnost skýtá
sluníčko paprsky ku lásce svádí,
více...


Velikonoční řezy Velikonoční řezy 21.4.2011, rubrika: Recepty Naneseme Crema Italian Sahne (Italská krémová šlehačka), položíme druhou polovinu piškotové rolády a dobře přitlačíme. Na povrch vložíme „Mandlovo-pistáciová šlehačku“ a necháme odstát v chladu asi 2 hodiny. více...


Velikonoční pohárek Rübli Velikonoční pohárek Rübli 20.4.2011, rubrika: Recepty Mufinovou hmotu naplníme do mufinové formy 1ks/40 g
• Náplň NussgeNuss nastříkáme do mufinové hmoty
• Pečeme při teplotě asi 190 °C po dobu 20 - 25 minut
• Po vychladnutí zdobíme hvězdicovou trubičkou směsí krému vaječného likéru Rübli.
více...


Řecký velikonoční chléb Řecký velikonoční chléb 19.4.2011, rubrika: Recepty Na troše másla zpěníme jarní cibulku a zalijeme ji kuřecím vývarem. Uvedeme do varu a přidáme 2/3 hrášku, máslo, Martini, sůl a pepř. Krátce povaříme a pak základ polévky rozmixujeme. více...


Velikonoční mazanec 18.4.2011, rubrika: Recepty Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední více...


GastroHradec 16. ročník / - 3. GastroHradec 16. ročník / - 3. 17.4.2011, rubrika: Akce a soutěže V letošním ročníku v Háčkové skupině obsadila prvá dvě místa jedna soutěžící, kterou byla Pavla Indrová z Přerova, která zvolila v této skupině obě dvě nabízené možnosti a v obou se jí podařilo uzmout zlatou medaili.

více...


GastroHradec - 16. ročník / -2. GastroHradec - 16. ročník / -2. 16.4.2011, rubrika: Akce a soutěže Dotyční si mohou zvolit možnost, zda chtějí tvořit po cukrářsku nebo v uměleckém ztvárnění. Kategorie "Umělecký výrobek" vytváří cukrářské futurum, kde tvůrce může plně podřídit svou nápaditost námětové myšlence a způsob jejího ztvárnění. více...


GastroHradec -16. ročník / -1. GastroHradec -16. ročník / -1. 15.4.2011, rubrika: Akce a soutěže Při pohledu na cukrářskou listinu se nám naskytne obraz jasné cukrářské dominanty bzenecké školy, jmenovitě Moniky Kroupové a Lenky Wölfelové za asistence celého pedagogického sboru. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225     
další >>

Dnes je čtvrtek 27. června 2019
svátek slaví Ladislav, zítra Lubomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.