Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Dezert crumble Dezert crumble 28.10.2011, rubrika: Recepty Crumble existuje ve sladké i slané variantě. V té první je to vlastně jenom ovoce zasypané drobenkou, u slaných crumblů bývá náplň zeleninová či houbová a cukr v drobence nahrazuje sýr.

více...


Koláče a ovoce Koláče a ovoce 27.10.2011, rubrika: Cukrařina Kromě valašských frgálů jsou hrušky skvělé ve francouzských koláčích z křehkého těsta nebo pošírované v červeném víně a podávané s mléčným karamelem. A pak je tu ještě jednoduchý a lahodný hruškový kompot.

více...


Tiramisu Tiramisu 17.10.2011, rubrika: Recepty Mascarpone prošlehejte se zbytkem cukru, přidejte zrníčka z vanilkového lusku (můžete nahradit vanilkovým cukrem) a postupně přidávejte sherry, nebo nějaký likér. Krém musí být voňavý a lesklý. Nakonec přimíchejte pomerančovou šťávu
více...


NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY 12.10.2011, rubrika: Káva Společnost Nestlé Česko uvádí na trh novou kávu NESCAFÉ GOLD. Receptura kávy je navíc vylepšená o intenzivnější aroma a silnější kávovou chuť a uspokojí potřeby i nejnáročnějších konzumentů kávy.
více...


Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty Oslaďte si Halloween s Ben & Jerry’s a dýňovými recepty 20.9.2011, rubrika: Recepty Všechny suché přísady promícháme a přidáme na plátky pokrájené máslo a vejce. Těsto prohněteme a poté propracujeme na pracovní desce a necháme odpočinout v chladu. Mezitím si připravíme náplň. více...


Organická zmrzlina: vysoká kvalita, lepší chuť a zaručený původ surovin Organická zmrzlina: vysoká kvalita, lepší chuť a zaručený původ surovin 14.9.2011, rubrika: Suroviny Zárukou vysoké kvality by měl být prověřený původ v ekologickém zemědělství, nepřítomnost chemických konzervantů, dochucovadel a umělých barviv. Jak si na tom z pohledu BIO stojí zmrzlina? více...


První mezinárodně certifikovaná škola – BUKASCHOOL MOST První mezinárodně certifikovaná škola – BUKASCHOOL MOST 8.9.2011, rubrika: Akce a soutěže Škola úspěšně dokončila certifikaci Recognition of Quality
Culinary Education u Světové asociace kuchařů (The World Association of Chefs Societies, WACS) a splňuje tak náročné mezinárodní podmínky pro udělení tohoto prestižního ocenění. více...


Recept na větrníky Recept na větrníky 4.8.2011, rubrika: Recepty Pálená hmota - věnečky, větrníky, banánky ... 0,225 kg voda (mléko), 0,064 kg olej (máslo), 0,002 kg sůl, 0,165 kg mouka hladká, 0,110 kg vejce + 0,100 kg žloutky

- vodu (mléko), olej (máslo) a sůl uvedeme do varu. více...


Jahodový dort Jahodový dort 23.7.2011, rubrika: Recepty První tvoří spodek a poslední vršek. Naplní se jedna vrstva máslovým ananasovým krémem, do kterého rozsekáme hodně ananasu a druhá vrstva tvoří máslový jahodový krém, do kterého položíme trochu velkých jahod.
více...


Medovník Medovník 21.7.2011, rubrika: Recepty Všechny suroviny kromě mouky
smíchat a šlehat v páře do pěny cca 10-15 min.Přidat mouku a vypracovat na vále těsto, které se
nechá odpočinout cca 30 min. Potom rozdělit na 4
části, každou rozválet do kulatého tvaru a upéci.

více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228     
další >>

Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.