Reklama
|
Archiv zpráv
Kávovo-karamelové řezy
24.10.2013 , rubrika: Recepty
Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.
více...
Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu
23.10.2013 , rubrika: Business
Křupavý základ mixu Medvídka Pú-kance tvoří medové cornflakes s oříšky, ovesné lupínky a špaldové pukance. Med je zásobárnou energie, díky které (nejen) včely přečkávají zimu a v sezóně jsou pak zase fit.
více...
Ozdobné dortové dekorace
21.10.2013 , rubrika: Cukrařina
Dekorace dotváří dort. Od jeho estetického vybavení závisí jeho prodejnost a určuje i cenu výrobku. Ten kdo poznal výhodnost těchto šablon, určitě tohoto pomocníka ve své dílně nepostrádá.
více...
Haribo - Saft Bären
18.10.2013 , rubrika: Business
Zachovali jsme původní kvalitu a uchovali tradiční oblíbený výrobek. Inovace spočívá v dvaceti pěti procentním obsahu ovocných šťáv a velikosti medvídků, což jak doufáme přinese malým i velkým zákazníkům měkčí a šťavnatější zážitek
více...
Slovíčko o agaru
11.10.2013 , rubrika: Suroviny
Tyto infusorie, jakmile se dostanou do žaludku, vstřebávají všechny kyseliny tam obsažené a pohlcují v těle všechny cizopasné organizmy, nejrůznější bacily a mikroby a vylučují je v kvapném postupu střevy z těla ven.
více...
Vláčné čokoládové muffiny s lentilkami
6.10.2013 , rubrika: Recepty
Vanilkový pudink uvařte podle receptu a nechte vychladnout. Rozšlehejte 150 – 200 g změklého másla a postupně po lžíci zašlehejte všechen pudink. Na závěr přidejte trochu růžového potravinářského barviva a rozšlehejte, až je směs růžová.
více...
Čokoládové šamanství
3.10.2013 , rubrika: Recepty
Všechny suroviny promícháme v mixéru a směs dáme do lednice, dokud nezačne mírně houstnout. Potom ji rozetřeme stěrkou na silikonový plát do obdelníkové formy a pečeme asi 8 minut při 160 °C. Po vyjmutí z trouby stočíme do tvaru doutníku.
více...
Věnečky s krémem
23.9.2013 , rubrika: Recepty
Necháme vystydnout na koláčové mřížce a vyklopíme.. Připravíme si polevu tak, že smícháme pomerančovou šťávu, pomerančový likér a 1 balíček vanilkového cukru. Polevou pak potřeme věnečky.
více...
|
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|