Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Pozvánka na Salimu 2004 28.2.2004, rubrika: Akce a soutěže Opět se přiblížila Salima, nejvýznamnější potravinářský veletrh v ČR. Přinášíme stručnou pozvánku na tuto akci a krátké shrnutí, co od veletrhu můžete čekat. Pro ty, kdo se na Salimu vypraví osobně, uvádíme také informace o dopravě a vstupném. více...


Gastro junior Brno 2004 27.2.2004, rubrika: Akce a soutěže Mimořádně letos nebudou finále soutěže předcházet regionální kola, ale zúčastní se jej žáci těch škol, které v předcházejících 9.ročnících dosáhly nejvyššího bodového ocenění a umístění. více...


Nestlé Česko s.r.o. prodá své pozemky v Modřanech společnosti SEKYRA Group. 24.2.2004, rubrika: Business Dne 17. února 2004 podepsaly společnosti Nestlé Česko s.r.o. a SEKYRA Group smlouvu, na jejímž základě Nestlé prodá svůj rozsáhlý průmyslový areál na břehu Vltavy v městské části Praha 12. více...


Odborná praxe,zkušenosti v cukrařině - diskuse 23.2.2004, rubrika: Tipy a triky Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů ? více...


Koláče 20.2.2004, rubrika: Recepty XV. a XI. století se zabývali pečením koláčů i velcí státníci a za vlády Jindřicha IV. vynalezl guvernér Paříže „Tort mošusový“ a známý kardinál i státník Richelieu. více...


Quo vadis cukrařino? 19.2.2004, rubrika: Business Například na téma živočišné a rostlinné šlehačky jsme měli možnost vést opakované diskuse. A není v budoucnu vyloučeno, že bruselská direktiva nám naše chutě upraví. více...


KOKOS 18.2.2004, rubrika: Suroviny Plody, neboli kokosové ořechy kulovitého nebo oválného tvaru, poskytují užitek jednak v původním stavu jako ovoce, které se dále zpracovává na kokosový olej, strouhaný kokos, poonac tj. pokrutiny zbylé po extrakci palmového oleje. více...


Festival National Des Croquembouche 2004 17.2.2004, rubrika: Akce a soutěže minulý týden proběhla v Paříži národní soutěž cukrářů v ryze francouzské disciplíně Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolků z odpalovaného těsta, spojovaných karamelem do uměleckých objektů. více...


Medovník - recept 16.2.2004, rubrika: Recepty Vrchní vrstva je posypaná vrstvou čehosi dobrého. Tímto jsem si jista, že jsem přišla na to, z čeho se tato směs skládá. více...


Svatba v den valentýnského setkání 13.2.2004, rubrika: Cukrářská poezie Již uplynulá je to doba roku, kdy on uzřel chůzi její laní, a jeho srdce bušíc v lásce toku, svým tepem lásky odňalo mu spaní, - to čtrnáctý únor byl, den Valentýna. - více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
     
další >>

Dnes je čtvrtek 12. prosince 2019
svátek slaví Simona, zítra Lucie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.