Cukrář.cz

Reklama



25. mezinárodní potravinářský veletrh 2. den

fiogf49gjkf0d

Trend 2006 - Valašské grubále

„Guráble jsou tradiční valašské pečivo, které obsahuje 40 % medu. Po upečení je tvrdší, ale přibližně za deset dní změkne a vydrží minimálně 30 dní. Recept vychází z historie, valašské hospodyně ho pekly už před 200 lety hlavně pro děti. Neobsahuje cukr, ale pouze med a další přírodní produkty – lískové oříšky, ovesné vločky a kokos, takže patří do zdravé výživy,“ říká majitelka Pekařství Valašské frgály Jana Kasalová „Guráble se teprve chystáme uvést na trh, takže jsme velice rádi, že získaly ocenění TRENDY 2006. Od návštěvníků veletrhu, kteří guráble u nás na stánku ochutnávají, zatím máme velmi pozitivní ohlasy.“

Trvanlivost je pro obchodní sít samozřejmě velkým přínosem, nicméně valašské pekařství dokazuje, že kvalitní výrobek prorazí i bez ní. „U frgálů trvanlivosti nelze docílit, leda chemickou konzervací a ta pro nás samozřejmě nepřichází v úvahu. Tvarohové a ovocné mají trvanlivost čtyři dny, hruškové, makové a povidlové pět dní,“ říká Jana Kasalová. Přesto frgály z Velkých Karlovic putují prostřednictvím rozvozových linek do všech koutů České republiky, dodávají se do obchodních řetězců, menších sítí i soukromých obchodů. Jejich vysoká kvalita byla na veletrhu odměněna jak cenou TRENDY 2006 v kategorii GO TRAVEL!, tak prestižním oceněním Zlatá SALIMA.

Pekařství Valašské frgály, s. r. o., bylo založeno před pěti lety s cílem vyrábět pouze tradiční valašské pečivo se zachováním jeho historických receptur, ruční výroby a vynikající kvality. Deset stálých zaměstnanců ve směnném provozu vyrobí měsíčně 10 až 15 tisíc frgálů, přičemž nejžádanější jsou tvarohové, následuje tradiční náplň z hruškových povidel. Před měsícem firma uvedla na trh variantu slazenou fruktózou vhodnou i pro diabetiky. Doplňkový sortiment představují moravské koláčky a vánoční a velikonoční perníčky vhodné k jídlu i dekoraci.

OMEGA CZ spol. s r.o.

Firma nabízející kvalitní služby v oblasti dodávek strojů, zařízení, surovin a kompletního servisu pro pekárenské a cukrářské provozy.
Společnost se řadí se svým rozsahem nabídky mezi nejvýznamnější společnosti na trhu. Pro své zákazníky zajišťuje společnost Omega CZ spol. s r.o. také komplexní technologické, technické a finanční poradenství a široké možnosti servisních služeb.

Igor Macášek - ředitel firmy


Široká nabídka surovin pro pekaře a cukráře od tuzemských a zahraničních výrobců se specializací na kompletní sortiment produktů rakouské společnosti DIAMANT GmbH Wels, jejíž nabídka obsahuje 16 všeobecných surovinových položek členících se do 161 konkrétních druhů pro cukrářskou a pekařskou výrobu
Ve velkém objemu nabídek se nalézá další úderná síla firmy OMEGA CZ spol.s.r.o. v divizích strojů, klimatizace, servisu, bazaru a pomůcek

Pro potravinářský veletrh Salima - oborového členění MBK - přichází firma s následnou nabídkou postřikovací techniky a odlučovacích přípravků

    
TSA 280                    TSA 24

TSA 280
Je pro racionální nanášení přípravků bez kompresoru. Stává se tak ideální postřikovací technikou pro malé pekárny, cukrárny a malé obchody s pečivem. Ve spojení s našim TR 85 (vhodné pro zavěšení na zeď) jeTSA280 vždy a všude ihned použitelný - stačí zásuvka.
Speciální nabídka: pistole zdarma s odběrem olejů

TSA 24 - Se skládá z ocelového panelu, který je upraven plastovým lakem, v kterém jsou umístěny všechny potřebné regulátory a čerpadlo s dvojitou membránou. Nízkotlaká pistole umožňuje jemné rozdělení na všechny druhy plechů a forem. Dávkování přípravku je optimálně sladěno s regulátory a s postřikovací pistolí. TSA 24 čerpadlem s dvojitou membránou spolehlivě nasává Váš odlučovací přípravek z různých balení. TSA 24 se připojuje na vzduchotlakovou přípojku s filtrem, min. tlak 4 bar.
 
Trennaktiv B 100
Složení: neztužené rostlinné oleje, rostlinný vosk, lecitin
Využití: pro všechny formy na chléb jako je např. tmavý trastový, bílý a tvarovací chléb
Značka: cenově výhodný odlučovací olej, různá balení
 
SG OL
Složení: neztužené rostlinné oleje, lecitin, přírodní antioxidanty
Využití: pro řezačky chleba, pilkové nože, průmyslové stroje, násypky na těsto a děličky
Značka: dobře zpracovatelný, různá balení

www.omega.bakery.com 



Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.