Cukrář.cz

Reklama



Frigomat vytočil světový rekord!

Společnost CESK, a.s Brno výhradní  dodavatel italských zmrzlinových strojů FRIGOMAT na výrobu točené zmrzliny pro Českou a Slovenskou republiku, si zapsal do své činnosti další primát v oblasti originality.

V sobotní den 14. června  2014 město  rekordů Pelhřimov, prostřednictvím agentury Dobrý den, zaregistrovalo další exkluzivní počin ve své osobité rekordní kronice, kdy uvedená společnost vytvořila světový rekord  prostřednictvím stroje FRIGOMAT KLASS 222 XL, vybavený nerezovými zásobníky směsi na 2x18 litrů, jenž je  doporučený pro exponované prodejny zmrzliny s vysokým prodejem. 
Konstrukční možnosti výrobníku v návaznosti na úsilí a fantazii personálu společnosti, dokázaly vytočit na jeden zátah největší porci dosud oficiálně zhotovené zmrzliny na světě, a to ve výškovém rozměru 43 cm bez kornoutu a 90 cm s kornoutem, který byl pro vytvoření rekordu speciálně upečen! Hmotnost rekordní porce zmrzliny dosáhla hodnoty 6.8 kg!
Rekord tohoto druhu nebyl samoúčelným počinem, ale i zároveň konkrétní ukázkou technických možností výrobníku točené zmrzliny značky Frigomat a marketingové nápaditosti členů rekordního týmu.

Šéf společnosti CESK a.s. Michal Černý (v červeném)



Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.