Cukrář.cz

Reklama



HostMilano 2021

20.09.2021 | Autor: Martin Kolouch | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Jeden z největších veletrhů svého druhu, HostMilano 2021 je připraven od 22.do 26. října opět uvítat návštěvníky na výstavišti v Miláno - Rho. Více o něm nám připomene výběr z jeho nomenklatury: stroje a zařízení pro gastronomii, pro cukrárny a pekárny; pro výrobu pizzy, zmrzliny; pro přípravu nápojů (zejména kávy); nábytek a vybavení interiérů a v neposlední řadě stolní nádobí a nářadí.
Seznámit se s aktuální nabídkou výrobců z celého světa se každé dva roky do metropole Lombardie přijíždí desetitisíce odborníků, kteří se věnují některé z uvedených oblastí profesionálně, techniku tohoto druhu prodávají, projektují, poskytují servisní a další služby.
Pro investory, kteří uvažují o nákladnějších investicích do vybavení svých provozů, je návštěva italského HostMilano 2021 také velmi dobrou myšlenkou. Mohou si osobně porovnat na jednom místě technickou úroveň různých zařízení, konzultovat svoje potřeby přímo s výrobci. Techniku je možno si doslova osahat, prohlédnout si do detailu úroveň zpracování, zkusit si jejich ovládání. Na řadě stánků budou stroje i v plném provozu a nabízí se tedy také možnost degustace.

Veletrh HostMilano 2021 je znám svým enormním rozsahem - na jeho návštěvu je dobře si vyhradit přinejmenším celé dva dny. Pokud snad nějaká chvilka zbude, je pro návštěvníky připraven tradičně bohatý doprovodný odborný program. Tomu cukrářskému dominují mezinárodní pódiové soutěže, známé svou výbornou atmosférou. Přehlédnout nebude možno prezentace nejrůznějších cukrářských technik, převážně v podání italských cukrářů. Obojí bude probíhat v prostoru Demo Area, umístěném v hale č. 2. Profesionály v oblasti přípravy kávy určitě zaujme, kromě obrovského množství kávovarů, pražíren, mlýnků a další techniky i soutěž 2021 World Brewers Cup, kterou najdou v hale č. 13.
Pro vstup na veletrh je tento rok potřebná jednoduchá předregistrace na webových stránkách HostMilano 2021.


Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.