Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Náhražka pistácií 7.7.2003, rubrika: Tipy a triky Náhražky zelených pistácií docílíme tím, že nařežeme bílé loupané mandle a v koltíku se žlutou a zelenou barvou je obarvíme. Do barvy se přidá více...


Velké pekárny stále více věří vlastním obchodům 2.7.2003, rubrika: Vzdělávejte se Největší tuzemské pekárny, jako jsou společnosti Delta Pekárny či Odkolek, se snaží oslovit zákazníky prostřednictvím vlastních prodejen. Tato strategie se totiž firmám vyplácí, tržby z jejich provozoven tvoří významnou část celkových příjmů více...


Může zaměstnavatel snížit mzdu ? 30.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nejvíce mylných představ o sjednávání výše mzdy mají zaměstnavatelé podnikatelského charakteru, proto v tomto článku najdete komplexní informace o mzdách. více...


CS GOSTOL TRADING - alias Řihák, Řiháková 20.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Název CS GOSTOL TRADING spol. s r.o. Brno, zajisté znají mnozí ti, kteří přetváří těsto v chléb, jenž má mezi potravinami oprávněnou prioritu skrytou ve slově vezdejší. více...


Zbožíznalství - Zmrzlina 18.6.2003, rubrika: Cukrařina Zmrzlina se pravděpodobně vyvinula z odedávna oblíbených osvěžujících ledových nápojů. Jejich dalším přechlazením začali zejména kuchaři na Blízkém východě připravovat ledovésorbety. více...


Gastro Junior Brno 2003 – NOWACO CUP 17.6.2003, rubrika: Akce a soutěže V tradičním prostoru brněnského výstaviště se v májovém měsíci konal již 9. ročník soutěže mladých gastronomů po názvem NOWACO GASTROJUNIOR 2003 více...


Kdo vynalezl dražé 16.6.2003, rubrika: Cukrařina Dražé, v originále dragée, začal vyrábět jako první dvorní cukrář Perquet v Paříži v Lombardské ulici, skoro v témže místě kde míval svůj stánek vynálezce pralinek Praline. více...


TIRAMISU 13.6.2003, rubrika: Recepty Od rakouského cukrářského kolegy jsme obdrželi návod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v našich podmínkách a porovnejte jeho přípravu a chuť s tím, jak jste zvyklí ve vašich dílnách. více...


Pekaři i cukráři věří, že v EU obstojí; strach mají z předvstupního období 11.6.2003, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pekaři věří, že by se v Evropě po předpokládaném vstupu ČR do EU ztratit neměli a že na tomto trhu obstojí. Obavy však mají z nejbližších předvstupních měsíců. více...


Základní pokyny pro soutěžící a komisaře 10.6.2003, rubrika: Akce a soutěže Tato kriteria pro hodnocení všech pokrmů se soustřeďují na vlastní recept, stručný popis ingrediencí a použitých metod. Ingredience a ozdoby by měly být v souladu s hlavní částí pokrmu a splňovat současné trendy a nutriční hodnoty více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.