Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Cukrářské veletrhy a jejich působnost Cukrářské veletrhy a jejich působnost 16.6.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Největším světovým cukrářským veletrhem je proslulý SIGEP v Rimini, jenž drží pevně v rukou otěže světové cukrářské výstavní dominanty a dokáže navyšovat ekonomické a zájmové portlólio stále v plusových číslech. více...


Kavárny byly, jsou a budou Kavárny byly, jsou a budou 14.6.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Svůj široký vliv získaly kavárny-cukrány teprve po 1. světové válce. Dnes je příležitostné posezení v kaváně při šálku kávy a zákusku dostupné téměř pro každého. Současně je to i součást našeho životního pocitu. A tak by to mělo i zůstat! více...


Řez s příchutí hrušky Řez s příchutí hrušky 12.6.2014, rubrika: Recepty Lehký ovocný dezert s hruškovo
příjemným korpusem zpříjemní posezení u kávy pohodovou atmosféru jarních dnů, kdy překvapí svou ovocnou chutí a je osvěžením ve slunečních dnech. více...


Umělá sladidla s otazníky Umělá sladidla s otazníky 9.6.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Rakovina je nemoc třetí části života," upozorňuje Soffritti. "Tři čtvrtiny diagnóz rakoviny se týkají lidí starších 55 let. Je důležité, aby se na celou věc podívali nezávislí vědci, které nefinancují výrobci" . více...


Cukrářský virtuos  Tonti / - 2. Cukrářský virtuos Tonti / - 2. 6.6.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tontiho dekory jsou na první pohled složité ale v konečném součtu pohledů a vjemů nalezneme výslednici osobitého díla vytvořeného na jednoduchém, přísně účelovém základě. To je patrné již při dílčí tvorbě výrobků.

více...


Cukrářský virtuos Tonti / - 1. Cukrářský virtuos Tonti / - 1. 4.6.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čeští cukráři měli možnost se s Tontiho DEKOREM seznámit na několika seminářích v Čechách a na Moravě. Je to způsob vyjádření pocitu do podoby výtvarné skulptury, u které alespoň trochu fundovaný cukrář na první pohled řekne: "Je to Tonti !" více...


Příprava jahodového dortu Příprava jahodového dortu 2.6.2014, rubrika: Recepty Po vychladnutí korpus rozřízneme a pomažeme marmeládou.
Vložíme zpět do formy a připravíme pudingový krém, který namažeme na povrch korpusu. Na povrch vložíme jahody a zalijeme agarem. Necháme ca 2 hodiny zatuhnout.
více...


NRA Show 2014 Chicago - opět úspěšný ročník NRA Show 2014 Chicago - opět úspěšný ročník 30.5.2014, rubrika: Akce a soutěže Patrně málokdo zatím na vlastní oči viděl v akci Anti-Griddle od PolyScience. Ve stručnosti řečeno, jde o práci na desce, která je kontinuálně chlazena na teplotu mínus 35 stupňů Celsia a umožňuje netradiční cukrářské postupy. více...


Čokoláda má působit i na  těhotenství Čokoláda má působit i na těhotenství 26.5.2014, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tuto schopnost mají i jiné sladkosti, ale čokoláda v této oblasti hraje prim. Její stimulační produkty theobromin, kofein a phenylethylamin zvyšují dobrou náladu a další složka Theophyllin odbourává stres.

více...


Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami Řez se zakysanou smetanou a s meruňkami 23.5.2014, rubrika: Recepty Smetanová náplň: zakysanou smetanu rozmícháme s vodou a vyšleháme s Milky
Creamem (5 minut). Nakonec vmícháme mírně zchladlý roztok Sanettu (Sanett
rozmícháme s vodou o teplotě cca 80 °C). více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216     
další >>

Dnes je pondělí 10. prosince 2018
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.