Reklama
|
Archiv zpráv
Italský cukrářský dorost
25.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Poměr žáků cukrářských škol a jejich uplatnění v praxi balancuje kolem 50 procent, je to výsledek za kterým notně zaostáváme. U nás tento poměr, alespoň podle průzkumu tohoto portálu je mezi 3-5 procenty!
více...
Rimini se blíží - ohlédněme se!
20.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Absolutním vrcholem emocí a zážitku, bylo večerní představování jednotlivých prací, které bylo prováděno způsobem úchopu soutěžního monumentu na předem připravené plošině dvěma muži za stabilizační asistence autorky díla
více...
Mister spray gel ELEKTRONIC 5
15.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vydatný pomocník do každé cukrárenské výrobny, ale nejenom tam, který šetří jak natírací štětku, tak nádobu na příslušnou nástřikovou tekutinu. Malý rozměr usnadňuje skladovatelnost a šetří stolový prostor.
více...
Lískooříškové lízátko
9.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Do prostoru o rozměru požadovaného lízátka se nalije připravená směs a nechá se podle druhu její konzistence za příslušné teploty zatuhnout. Směs může mít prakticky nekonečnou možnost podob od ovocných, čokoládových, kombinovaných atd.
více...
Americké dezerty typu "American way"
7.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Svatební dorty, pastva pro oči, v těchto případech nelitují ani peněz ani času, na rozdíl od sériové výroby někde v supermarketu. První dojem je většinou pětihvězdičkový, kazí ho jen to, že víte, nebo stačí když tušíte, co je uvnitř.
více...
Kokos
5.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Kokosová moučku se suší při vysoké teplotě. Po částečném ochlazení se přesívá za tepla přes síto a je plněna do speciálních beden, čímž se získává konečný produkt pod názvem „desiccated coconut“, neboli strouhaný kokos.
více...
Dortové dekorace
3.10.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pokud se dekorace ztrácí v maličkostech které nejsou sladěny s celkem a cenovou hodnotou, nastává mezera v kalkulaci tím, že dochází ke zdražení dekorace, nebo dortu vzhledem k velikému nákladu materiálu na jeho výrobu nebo umělecké provedení.
více...
Bílkový krém
25.9.2014 , rubrika: Recepty
Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept
více...
|
Dnes je sobota 7. prosince 2019
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|