Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem Ovocný tartare v jablečném želé s jablečným confitem 27.5.2013, rubrika: Cukrařina Zredukujeme jablečný džus s jablečnou šťávou, tak aby měla výraznou chuť a přidáme želatinu (na 1 l cca 25g). Takto připravený rosol dochutíme medem a jablečným octem.
více...


Krém do laskonek Krém do laskonek 22.5.2013, rubrika: Cukrařina Cukr s olejem roztavíme na karamel světle hnědé barvy => do roztaveného cukru nasypeme jádroviny a necháme za stálého míchání ještě trošku propražit => ihned vylijeme na pomaštěný plech a necháme úplně vychladnout. více...


Koláč z kávy a mrkve Koláč z kávy a mrkve 20.5.2013, rubrika: Káva Příprava polevy: V míse smíchejte 2 šálky moučkového cukru s tvarohem, tuto směs pak vložte do mikrovlné trouby na 1 minutu. Tvaroh se tím zjemní a spojí se s cukrem. více...


Švédský perník Švédský perník 17.5.2013, rubrika: Cukrařina Jednou z nejdůležitějších surovin při výrobě perníkového zboží je mouka. Tak například mouka, která se zdá na první pohled pěkná, i po chemickém rozboru uznána za prvotřídní, má pro odborníka, který ji zpracuje, velkou chybu. více...


Dort z netradičního ovoce Dort z netradičního ovoce 15.5.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Oloupeme jablka a vyjmeme jádřince. Jablka nakrájíme na plátky. 16 plátků si necháme stranou a zakapeme citronem, aby zůstaly bílé pro zdobení dortu. Svaříme 1/4 l vody a 3 lžíce cukru, přidáme pokrájená jablka a podusíme 3 minuty. více...


Zmrzlinové a cukrářské kurzy v nabídce společnosti CESK a.s. Zmrzlinové a cukrářské kurzy v nabídce společnosti CESK a.s. 13.5.2013, rubrika: Cukrařina Dezertové kurzy mají podstatovou náplň v moderních výrobcích, mající účel v rychlém, efektním a zároveň i efektivním zhotovení s přihlédnutím k úspoře času a energie vynaložené na jejich zhotovení. více...


Větrníky zcela jinak Větrníky zcela jinak 10.5.2013, rubrika: Recepty Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku.
více...


Zaměstnancovo desatero Zaměstnancovo desatero 8.5.2013, rubrika: Business 2. Nedívej se při práci stále na hodiny. Pracuješ-li svědomitě a k práci máš vztah, čas ti rychle uběhne. Není-li tomu tak, práce pro tebe bude nekonečná.
více...


Kakaovo sýrový dort Kakaovo sýrový dort 6.5.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dezert na povrchu zdobený hořkou čokoládou. Na řezu dezertu korpus z drcených sušenek, spojen vrstvou tmavé čokoládové náplně a zakončen světlou vrstvou créme fraische. více...


Kávová zrna Kávová zrna 3.5.2013, rubrika: Recepty Jsou to dvě různé suroviny, takže tam patří obě! používá se jen na pečení buchet, koláčů a cukroví. Takže margarín (nebo máslo) + ztužený pokrmový tuk + čokoláda (nakonec) do kastrolu!!!
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217     
další >>

Dnes je čtvrtek 13. prosince 2018
svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.